Principal » general » Creați un autocolant personalizat cu AI Sticky

Creați un autocolant personalizat cu AI Sticky

general : Creați un autocolant personalizat cu AI Sticky

Dacă simți că emojisul nu poate transmite emoția exactă pe care o vrei și crezi că fața ta ar fi mai bună, atunci nu-ți face griji. Există o aplicație care vă transformă autocolantele în autocolante. Puteți utiliza aceste autocolante pentru mesajele dvs. Această aplicație este cunoscută sub numele de Sticky AI și a fost creată de Prisma. Este posibil să fi folosit recent aplicația Prisma, care vă permite să vă convertiți imaginile în artă utilizând filtre și alte efecte grafice. Prisma face acest lucru prin replicarea stilurilor unor artiști renumiți precum Van Gogh și Picasso. Acest lucru face pentru o imagine cu adevărat unică.

Sticky AI vă permite să faceți o fotografie sau un animat Boomerang. Apoi se taie in jurul fetei pentru a crea un autocolant, pe care il puteti edita in functie de preferintele dumneavoastra. Când descărcați mai întâi Sticky AI, vă duce direct la cameră. Acolo poți să-ți iei primul selfie sau poți naviga de la selfies pe care le-ai luat deja. Aplicația ta taie fața folosind tehnologia AI și având un fundal transparent o va face să pară mai puțin atent.

Acum, când îți iei autocolantul, poți să-ți editezi fotografia apăsând pe ea. În acest moment, există două filtre disponibile, în negru și alb și unul în culoare. De asemenea, puteți face autocolantul să iasă în evidență prin adăugarea de text. Doar faceți clic pe butonul T din colțul din dreapta sus al ecranului. Butonul de dedesubt al T va crea o bordură albă în jurul tău. De asemenea, puteți schimba fundalul autocolantului. Doar atingeți fundalul în mod repetat până când fundalul preferat apare.

De asemenea, citiți: Leap.ai ajută oamenii să găsească locuri de muncă legate de tehnologie

După ce ați terminat de editat, puteți să vă partajați autocolantul pe diferite platforme de mesagerie. Atingeți butonul Export din partea dreaptă jos a ecranului. acest lucru vă oferă diferite platforme în care puteți să vă împărțiți autocolantul, inclusiv iMessage, Messenger și SnapChat.

Sticky AI este disponibilă în prezent numai în iOS. Cu toate acestea, versiunea Android va fi în curând, potrivit Prisma.

Recomandat
Lasă Un Comentariu