Principal » general » Costul accesului la Internet: Nigeria și Africa de Sud

Costul accesului la Internet: Nigeria și Africa de Sud

general : Costul accesului la Internet: Nigeria și Africa de Sud

Trebuie să recunosc, spre rușinea mea, că sunt unul dintre acei nigerieni care cred că prețul pe care îl plătim pentru accesul la internet este exorbitant. Desigur, acest tip de gândire se bazează absolut pe ignoranța a ceea ce se întâmplă în alte părți ale lumii. Dacă am fi fost informați și educați corespunzător, am fi știut că suntem în Cer în Nigeria, în ceea ce privește accesul la internet.

De exemplu, atunci când reîncărcați cu N200 pe Etisalat, primiți 15 MB de date gratuite de utilizat pentru luna săptămânală. Ar trebui pur și simplu să ne întrebăm, se întâmplă acest lucru pe Etisalat în alte părți ale lumii? În timp ce nu mi-am făcut cercetarea, cred că răspunsul la această întrebare ne va surprinde cu siguranță.

Recent am venit în Africa de Sud pentru a trăi și a munci. Bineînțeles, aș fi nevoit să aleg un plan de utilizare pe internet pentru a putea continua să reprezint mobilitatea și să țin legătura cu lumea. Mi sa spus că, în ceea ce privește tarifele, MTN este rețeaua care trebuie privită. Așa că am decis să continuu tradiția " Every Where You Go ".

Vă puteți imagina surpriza mea când am verificat prețurile pentru diferitele pachete de internet pe care le oferă și le-a comparat cu ceea ce se obține pe MTN în Nigeria. Diferența era prea clară. Tarifele pentru accesul la internet pe MTN Africa de Sud sunt cu siguranță mai mari decât cele ale MTN Nigeria.

Aici este comparația
Pentru inceput, internetul Pay-as-you-use pe MTN SA costa R2.00 per MB (N40.00).
Pe MTN Nigeria, costa 155kobo pe KB, ceea ce se traduce la N50.00 per MB

Plan de 1 zi cu capac de date de 150MB pe MTN SA costul R50.00 (N1, 000.00).
Același plan pentru MTN Nigeria costă N500.00

1GB de date privind costul MTN SA R289.00 (N5, 780.00)
Același plan pentru MTN Nigeria costă N5, 000.00

2GB plan de date MTN SA cost R389.00 (N7, 780.00)
Planul de date de 5 GB MTN Nigeria costă N8, 000.

După cum vedem, cifrele vorbesc de la sine. În opinia mea, ne-am aștepta ca tarifele de internet din SA să fie mai ieftine, deoarece nu au nevoie să-și educe site-urile de celule cu generatoare și nu au nevoie să cheltuiască bani cu motorină pentru a menține generatoarele care rulează ca și omologii lor din Nigeria .

De asemenea, citiți: Utilizarea încărcătorului potrivit pentru dispozitivul dvs. mobil

Pentru toate merita, MTN Nigeria si alte retele fac minuni pentru a ne aduce accesul la internet la pretul pe care il fac, dat fiind tot ce au de rezolvat in mediul nostru.

Recomandat
Lasă Un Comentariu