Principal » general » Continuum: sistemul de operare Android vine pe PC-uri

Continuum: sistemul de operare Android vine pe PC-uri

general : Continuum: sistemul de operare Android vine pe PC-uri

Potrivit Wall Street Journal, Alphabet Inc. se străduiește să îmbine sistemul de operare Chrome în sistemul de operare Android, astfel încât acesta să devină un sistem universal pentru calculatoarele desktop și mobile. Asta este ceea ce Microsoft a făcut deja cu Windows 10. Da; este continuumul la locul de muncă.

Momentan, Chrome OS utilizează laptopurile Chromebook-ului Google. Când integrarea este finalizată, sistemul de operare Android va activa calculatoarele, tabletele și smartphone-urile, iar aplicațiile Google Play vor fi puse la dispoziție pentru toate dispozitivele.

Cred că ideea este bună. Asa cum am facut si cu Microsoft Windows 10, exact modul in care este implementat este ceea ce va determina daca va reusi sau nu. Pentru unul, aplicațiile existente pentru Android vor trebui modificate pentru a se potrivi și lucra în modul desktop.

Dar prin toate mijloacele, da; aceasta este o mișcare bună. Dacă funcționează acest lucru, probabil sistemul de operare Android este pe cale de a domina lumea desktop-urilor așa cum domină smartphone-urile? Asta e Sparta!

Recomandat
Lasă Un Comentariu