Principal » general » Comparați smartphone-uri cu FindTheBest

Comparați smartphone-uri cu FindTheBest

general : Comparați smartphone-uri cu FindTheBest
Găsiți logo-ul cel mai bun

FindTheBest, un site de comparare a produselor online, a lansat o secțiune a Ghidului cumpărătorului de smartphone-uri. Această secțiune nouă permite utilizatorilor să compare smartphone-uri pe baza prețurilor, specificațiilor, planurilor de telefonie mobilă, ratele lunare de acces, planurile și multe altele.

Cel mai semnificativ, FindTheBest a spus că ghidul trage informații despre transportatori și planuri, inclusiv pentru a ajuta la filtrarea planurilor prin cerințele contractului și suportul operatorului.

M-am interesat să văd cum funcționează, așa că m-am îndreptat spre secțiunea smartphone. Am efectuat câteva căutări care păreau să redea rezultatele care erau corecte. Cu toate acestea, una dintre căutări a dat naștere la ceva interesant. Iată cum a mers:

Folosind bara laterală din stânga "Filtre rezultate", am selectat caracteristicile care mi-au fost interesate. În acest caz, în Wireless Connectivity, am selectat "3G"; iar în Caracteristici generale am selectat "Transmițător FM".

Rezultatele au fost mult mai rapide, datorită celor cinci dispozitive returnate, Samsung Epic 4G Touch, BlackBerry 9630, Sony Ericsson X10 Mini Pro, Pantech Crossover și Sony Ericsson Vivaz, nici unul nu avea un transmițător FM.

O căutare pentru dispozitivul 3G cu transmițător FM

Știu că Nokia N8 are un transmițător FM, dar nu era pe listă. Ceea ce sugerează că FindTheBest este centrat pe SUA, considerând că N8 nu este suportat în SUA. Cu toate acestea, rezultatele arată cinci telefoane diferite și nici una dintre acestea nu are un transmițător FM, este îngrijorătoare. Acest lucru sugerează că baza de date necesită o modificare ulterioară.

M-am derulat mai jos în bara laterală din stânga la secțiunea aparatului foto și am ajustat glisorul camerei la "12 megapixeli". Pagina a returnat următoarele:

Niciun rezultat nu a fost gasit. Încercați să ajustați filtrele.

Ne lipsește ceva? Adaugă-l!

Din nou, Nokia N8, care are atât transmițător FM, cât și o cameră de 12 megapixeli, lipsește. Atâta timp cât ținem cont de faptul că acest serviciu este probabil orientat spre SUA, nici o problemă din nou.

De asemenea, citiți: Cum intenționează MasterCard să facă fiecare gadget să funcționeze ca un card de credit

Partea nifty este că utilizatorii pot ajuta la completarea lacunelor din baza de date a FindTheBest. Este necesară autentificarea, iar ID-urile din Facebook, Google, AOL, Yahoo și OpenID sunt acceptate, astfel încât aproape toată lumea ar trebui să se poată conecta fără a crea un cont FindTheBest, o opțiune disponibilă.

Secțiunea pentru segmentul smartphone-urilor TheTheest se pare că este direcționată strict pe piața americană, astfel încât utilizatorii din acea regiune vor beneficia, probabil, cel mai mult din acest serviciu. Ar trebui să fie un instrument Godsend pentru cei care caută smartphone-uri și planuri pe acea piață.

Recomandat
Lasă Un Comentariu