Principal » general » Evaluare comparativă a internetului MTN și Glo 3.5G

Evaluare comparativă a internetului MTN și Glo 3.5G

general : Evaluare comparativă a internetului MTN și Glo 3.5G

Atât MTN, cât și GloMobile oferă servicii de Internet mobil pe bază de 3.5G în Nigeria. Aceștia în mod regulat pretind că oferă cel mai rapid serviciu de 3.5G în țară.

Membrii echipei noastre folosesc ambele servicii pe scară largă și aici prezentăm câteva observații din utilizarea noastră a ambelor.

MTN 3.5G oferă o experiență de navigare semnificativ mai rapidă decât Glo 3.5G
Cu MTN, observăm în mod regulat viteze de peste 250 Kb / s, deși poate încetini viteze aproape inutile la anumite ore ale zilei - în special între orele 9 și 11.

Pe Glo 3.5G, ajungem între 70 și 150 Kb / s, și observăm, de asemenea, că există momente când devine și inutilizabil. Cu toate acestea, nu pare să existe o perioadă fixă ​​care să producă aceste întreruperi. Ca urmare a vitezei mai lente pe Glo, descărcările și streaming-ul video nu sunt la fel de plăcute ca cele obținute prin MTN.

MTN 3.5G de multe ori are probleme cu navigarea securizată
Prin navigarea securizată, intenționăm să accesăm site-uri și pagini web criptate cu prefixul https . Din când în când, astfel de site-uri sunt pur și simplu inaccesibile pe internetul MTN.

MTN a erorat 3180 de probleme
O problemă a apărut recent în timpul utilizării MTN 3.5G. Când încercați o acțiune care necesită fie o trimitere de autentificare, fie o trimitere a formularului într-o instalare WordPress, se introduce "3180" în șirul de adrese URL și rezultă că pagina nu se încarcă.

Suntem siguri că cele de mai sus nu indică faptul că există cele două servicii mobile de 3.5G, deci dacă ați întâmpinat alte probleme sau ați observat alte merite ale ambelor servicii, nu ezitați să le postați în secțiunea de comentarii de mai jos.

De asemenea, citiți: Cum să utilizați Bixby Vision pe Samsung Galaxy S8
Recomandat
Lasă Un Comentariu