Principal » general » Comuter-ul - Film scurt filmat pe un telefon Nokia N8

Comuter-ul - Film scurt filmat pe un telefon Nokia N8

general : Comuter-ul - Film scurt filmat pe un telefon Nokia N8

Există un nou film în oraș - Commuter, și a fost împușcat în HD / 720p în întregime pe Nokia N8. Filmul este o comedie de acțiune rapidă care demonstrează minunatele capabilități de înregistrare a filmelor din N8.

Commuter-ul îl numește pe Dev Patel, Charles Dance, Ed Westwick și Pamela Anderson.

Am urmărit filmul ieri și dacă nu mi-ar fi fost spus, probabil că nu am ghicit că a fost împușcat pe un telefon mobil. Calitatea înregistrării este mai bună decât cea a mai multor producții Nollywood pe care le cunosc. Poate că este timpul ca unii producători de Nollywood să încerce N8?

Iată ce a jucat rolul Slumdog Millionaire, starul Dev Patel, care este actorul principal al filmului:

Am vrut să încurajez următoarea generație de producători de filme arătând că nu aveți nevoie de echipament scump și bugete mari pentru a vă crea propriile filme. Calitatea unui telefon cu cameră ca Nokia N8 le permite filmarilor să producă filme HD uimitoare și sper că "The Commuter" îi va arăta creatorilor de filme aspirationale că puteți crea un film grozav chiar și cu ajutorul unui telefon mobil.

Filmarea filmelor mobile se desfășoară o vreme. Venture Show, un podcast video pe care l-am produs pentru un sezon, a fost împușcat pe Nokia E90 cu rezultate bune. Steve Litchfield "The Telephones Show" a fost împușcat pe un mobil de-a lungul vremurilor. Telefoanele folosite în trecut au inclus Nokias N93 și N86. El utilizează acum Samsung i8910 HD și Nokia N8.

Acum, Nokia mi-a dorit un N8. În cele din urmă . Doar gândindu-mă la lucrurile pe care aș putea să le fac cu acest copil mă lasă lustruită. Între timp, am filmul descărcat pe PC-ul meu și pe smartphone-ul meu, așa că îl pot viziona din nou și din nou.

De asemenea, citiți: Acronimele comune ale telefonului și semnificațiile acestora [Actualizat]

Și aici este pentru plăcerea dvs. de vizionare (rețineți că va trebui să mergeți la pagina YouTube pentru a vedea The Commuter în gloria completă de 720p):

Sursa: convorbiri Nokia

Recomandat
Lasă Un Comentariu