Principal » general » Venind în America - Nokia E71 Style

Venind în America - Nokia E71 Style

general : Venind în America - Nokia E71 Style

Mi-am amintit recent un eveniment care a avut loc anul trecut și a dat seama că împărtășirea acestuia va fi de folos cititorilor noștri despre mobilitatea Nigeria. Acest post este despre o unitate de Nokia E71 pe care am cumpărat de la un magazin de renume în Lagos. Înainte de această achiziție, am folosit trei unități diferite E71 și toate au fost cumpărate din același magazin.

S-ar putea să te întrebi cum aș fi putut folosi acel număr din același telefon într-un timp atât de scurt. Ce sa întâmplat era ca oamenii să vadă telefonul cu mine, să se îndrăgostească de el și apoi să ofere să-l cumpere de la mine. Și așa, aș vinde, cumpăra o altă unitate - și apoi du-te din nou prin ciclu.

Oricum, am luat acest E71 special de la magazinul meu de telefon de încredere. Avea sigiliul de garanție al celulelor I și avea, de asemenea, o ștampilă "Made in Finland".

Trăind la chase, am pus SIM-ul în dispozitiv și l-am alimentat. După cum este personalizat, am modificat opțiunea de setare a rețelei telefonice la UMTS, ceea ce înseamnă că telefonul se va conecta la o rețea 3G. Când am făcut asta, am observat că semnalul de rețea a dispărut pe telefon.

Considerând că aceasta este o problemă de rețea temporară care ar fi rezolvată în curând, am decis să las setarea UMTS neschimbată. În seara acelei zile, telefonul încă nu lua un semnal 3G.

Am făcut câteva apeluri și am descoperit că rețeaua 3G era foarte vie pe telefoanele prietenilor mei. Am început să mă întreb despre lucruri. Repornirea telefonului de mai multe ori nu a făcut nicio schimbare.

Citeste si: 10 (sau cam asa) moduri de a-ti ura prietena in ziua ei de nastere

În cele din urmă, am fost obligat să aleg manualul și să citesc. Imaginează-ți că citesc un manual de telefon! De necrezut! Dar având în vedere circumstanțele, nu aveam de ales, pentru că aveam nevoie de o explicație pentru ceea ce se întâmplase. Chiar pe prima pagină a manualului am răspuns la întrebarea mea.

Manualul a indicat faptul că frecvența 3G a acestei unități a fost WCDMA 1900, disponibilă numai pe continentul american. Acest lucru înseamnă că aici, în Nigeria, telefonul în cauză s-ar putea conecta numai la GSM / GPRS / EDGE, dar nu a reușit să utilizeze niciuna dintre rețelele noastre 3G. Trupa 3G desfășurată în Nigeria este WCDMA 2100, nu WCDMA 1900.

Am fost complet uimit. Fiind rasfatata cu viteze 3G, ca sa nu mai vorbim de 3.5G, cum pot sa ma intorc la ceva mai putin? Nu puteam să cred că mi sa întâmplat asta. De asemenea, m-am întrebat de ce I-cell va importa telefoane care sunt incompatibile cu trupa noastră 3G aici. Sunt chiar conștienți de la distanță că acestea sunt lucrurile pe care ar trebui să le verifice înainte de a aduce orice telefon în țară?

Am învățat ceva din acea experiență? Da! Dacă nu, am început să verific banda de frecvență înainte de a lua orice telefon din orice magazin.

Dacă nu vrei surprize urâte, ar trebui să faci și tu.

Recomandat
Lasă Un Comentariu