Principal » general » Collaborations Gone Sour - Tizen mergând pe calea MeeGo?

Collaborations Gone Sour - Tizen mergând pe calea MeeGo?

general : Collaborations Gone Sour - Tizen mergând pe calea MeeGo?

Eu nu sunt un fan al proiectelor de colaborare în peisajul de operare mobil, și din motive întemeiate. Am văzut prea multe trageri fără nici un rezultat tangibil.

MeeGo a fost colaborarea dintre Nokia și Intel. Înainte de această dată, Nokia deținea exclusiv Maemo și vedea o mână de dispozitive Maemo pe piață. Apoi, Nokia sa alăturat mâinilor cu Intel, a redenumit proiectul MeeGo - iar dezvoltarea a încetinit până la un crawl. Colaborare. Nu am văzut niciodată un dispozitiv MeeGo adevărat care a lovit piața înainte ca efortul comun să fie eliminat și Intel a renunțat să facă parte din Tizen.

LiMo a existat ani de zile înainte de a fi redenumit recent Tizen când Intel a venit la bord. Un alt efort de colaborare sub egida Fundației Linux. Anii de muncă. Nu există dispozitive nicăieri. Sună ca MeeGo. Da?

Nu pot uita Fundația Symbian. Nokia a crezut că ar fi minunat să aducă pe toți cei care produc telefoane Symbian sub o umbrelă de colaborare pe sistemul de operare. Symbian S80 fusese dărâmat. Nokia a cumpărat Symbian UIQ de la Sony Ericsson și apoi a împărțit toată lumea împreună sub Symbian Foundation pentru a împinge Symbian S60. Rezultatele? E un progres destul de drăguț. Știi tipul de sistem de operare care a ieșit din eforturile fundației. Când a apărut împingerea, Symbian nu a putut să evolueze destul de repede în timpul conducerii Fundației Symbian, iar în cele din urmă, Nokia a trebuit să se întoarcă în scaunul de conducere, deși daunele s-au făcut.

Între timp, uita-te la câștigurile iOS și Android sub controlul unic minte a entităților individuale care au știut ce au vrut să facă și a mers pentru el. În timp ce MeeGo și LiMo (acum Tizen) lumbered, a se vedea cum Samsung a impins singure Bada OS și a avut dispozitive pe piață în cel mai scurt timp. Desigur, se pare că Samsung acum abandonează Bada pentru Tizen. Mișcați rău în opinia mea. Uita-te cât de repede Jolla Mobile a fost capabil să se miște în puțin timp când au lovit terenul care rulează. Deja ne uităm la primul aparat cu motor Sailfish prezentat în curând.

De asemenea, citiți: Iată cum să creați GIS-uri WhatsApp pe telefonul dvs. smartphone

În acest ritm, Tizen va merge probabil pe drumul Fundației Symbian Foundation și al efortului comun MeeGo. Aceste lucruri de colaborare au o istorie necontrolată de a pune capăt unei mizerie. Colaborarea poate fi o durere în spatele. Cu cât este mai mare numărul de participanți la colaborare, cu atât mai mare este durerea. Aici, în Nigeria, știm că nu stabiliți o comisie, cu excepția faptului că nu intenționați să faceți nimic.

Dacă vrei cu adevărat să faci ceva, nu ai cum să te duci mai bine decât să te duci după tine și să lovești terenul care rulează cu el. Poți dobândi parteneri pe parcurs. Doar asigurați-vă că rămâneți în controlul visului vostru. Acest lucru de colaborare nu pare să funcționeze atât de bine în peisajul de operare mobil.

Image Credit

Recomandat
Lasă Un Comentariu