Principal » general » Cloud Downloading se întoarce cu browserul Puffin

Cloud Downloading se întoarce cu browserul Puffin

general : Cloud Downloading se întoarce cu browserul Puffin

Descărcarea de cloud este o caracteristică pe care o iubesc atât de mult. Este un serviciu care vă permite să descărcați fișiere într-un cont de stocare în cloud. UC Browser a avut o dată caracteristica - UDisk - vezi recenzia aici. Din păcate, intenționează să o închidă mai curând. Am fost bucuros să descopăr o caracteristică similară în browser-ul Puffin.

Datorită unui comentariu de la Adithya, am încercat browserul Puffin și am descoperit că acesta are descărcări similare (chiar mai bune) în comparație cu ceea ce oferise UDisk. În timp ce vă aflați în browserul Puffin, faceți clic pe un fișier pentru al descărca. Trei opțiuni vor apărea - vedeți captura de ecran de mai jos.

Dispozitiv: Alegeți această opțiune dacă doriți să descărcați direct pe spațiul de stocare intern sau pe cardul SD al dispozitivului dvs.

Dropbox: Alegeți această opțiune dacă doriți să descărcați fișierul în contul dvs. Dropbox. Inițial, vi se va cere să vă conectați.
Google Drive: alegeți această opțiune dacă doriți să descărcați fișierul în contul Google Drive. Conectarea este esențială prima dată.

Pentru utilizatorii gratis, Dropbox oferă spațiu de 3 GB, Google Drive oferă 15 GB, deci există mult spațiu pentru stocarea temporară a fișierelor înainte de a le descărca.

Recomandat
Lasă Un Comentariu