Principal » general » Circul Absurdului, o carte tipărită pe un BlackBerry

Circul Absurdului, o carte tipărită pe un BlackBerry

general : Circul Absurdului, o carte tipărită pe un BlackBerry

Am continuat să mănânc mantra că nu este vorba de tehnologia mobilă, ci de ceea ce faci cu ea. Povestea despre cum a apărut o colecție de povestiri scurte este un lucru interesant. Deji Rahman, fost jurnalist, care lucrează acum cu Fidelity Bank, este scriitorul colecției și spune că a scris poveștile despre BlackBerry.

Spune Rahman:

"Am scris poveștile pe o perioadă de șase luni. Toate poveștile au fost scrise pe telefonul meu Blackberry în timp ce sunt conduse spre sau de la serviciu, în timp ce așteptau să-l văd pe doctor sau pe oricare altă persoană sau odată ce am reușit să obțin un timp de așteptare la sfârșit de săptămână. Este vorba despre interes, angajament și gestionarea eficientă a timpului.

"Dacă faci ceea ce este o pasiune pentru tine, o vei face ca un hobby. Unii oameni încă mai găsesc dificultăți ca cineva să poată scrie un fel de volum pe telefon. Când oamenii spun asta, râd de obicei. A fost o experiență foarte mare și interesantă. A fost una dintre cele mai plăcute lucruri pe care le-am făcut în viața mea, una pe care intenționez să o fac din nou și una pe care o voi rămâne mândru ".

Cartea "Circul absurdului" este despre viață și viață, mai ales într-o țară ca Nigeria, unde, crede autorul, lucrurile sunt în mare măsură absurde și ciudate.

Prezentarea capacităților mobile

Sunt foarte interesat de promovarea și prezentarea de lucrări care demonstrează capacitățile tehnologiei mobile moderne. A produs cineva un scurt film pe mobil? Efectuați o afacere pe mobil? Cum despre serviciile de sănătate și educație? Dacă aveți știri despre astfel de lucruri, contactați-mă, vă rog.

De asemenea, citiți: Android Studio 1.0 pentru dezvoltatorii de aplicații Android este dezactivat

Sursă

Recomandat
Lasă Un Comentariu