Principal » general » China ocupă 27% din piața mondială a smartphone-urilor

China ocupă 27% din piața mondială a smartphone-urilor

general : China ocupă 27% din piața mondială a smartphone-urilor

A fost un elefant uriaș în camera smartphone globală. În timp ce mulți se uită la piața de telefonie mobilă din SUA ca în cazul în care acțiunea este, adevărul este că locul pentru a viziona cu adevărat se află la mii de kilometri depărtare - China.

Potrivit ultimelor rapoarte ale Canalys, numai China reprezintă acum 27% din transporturile globale de smartphone-uri. Iată problema semnificativă - piața smartphone-urilor chineze devine din ce în ce mai mult condusă de brandurile locale. Aceste mărci includ ZTE, Lenovo, Huawei și alte mărci mai puțin cunoscute.

Realizat de branduri proprii
În mod colectiv, vânzătorii chinezi au fost expediați 25, 6 milioane de unități, în timp ce brandurile internaționale (Samsung, Nokia, Apple etc.) au transportat 16, 7 milioane de unități. Asta este incredibil.

Canalys spune:

Creșterea marcajelor naționale de nivel 1 a fost ajutată de o serie de factori. Reactibilitatea lor fata de cerintele pietei si intelegerea profunda a comportamentului si preferintelor consumatorilor locali au fost esentiale in a le ajuta sa depaseasca colegii internationali pe piata chineza care evolueaza rapid.

Trebuie să o dați chinezilor: când apucă ceva, ei par nelimitate în ce pot face cu ea. Telefoane Dual-SIM. Telefoane triplu-SIM. Caracteristici ambalate și aplicații la prețuri de la rock-bottom.

Se pare că se plătește pentru ei nu numai pe o piață precum Nigeria, ci și pe propria lor casă de acasă.

OS of Choice?
Cel mai important factor de creștere din China este Android, care deține 81% din telefoanele inteligente livrate în Q2 2012.

Modul în care platformele mobile stau pe această piață?

  1. Android: 68, 1%
  2. iOS: 16, 4%
  3. BlackBerry: 5, 4%
  4. Symbian: 4, 1%
  5. Windows Phone: 3, 2%
  6. Bada: 2, 1%
  7. Alții; 1, 2%
De asemenea, citiți: Ce aduce iOS 5 la masă

Marcile internationale se straduiesc sa aiba o bucata buna de piata, deocamdata nu pare sa functioneze mult.

Aparent, teama de China este începutul înțelepciunii.

Recomandat
Lasă Un Comentariu