Principal » general » Check Point găsește malware preinstalat în smartphone-uri

Check Point găsește malware preinstalat în smartphone-uri

general : Check Point găsește malware preinstalat în smartphone-uri

Ca utilizator de smartphone, trebuie să vă faceți griji cu privire la toate programele malware și ransomware care sunt pe Internet. Prin urmare, este înțelept să luați anumite măsuri pentru a vă proteja telefonul de amenințări. Cu toate acestea, compania CheckSecurity a dezvăluit că unele smartphone-uri Android vin cu malware direct din cutie.

Check Point a descoperit o infecție severă pe 38 de telefoane Android. Malware-ul a fost preinstalat. Cu toate acestea, acest malware nu a venit de la producători. Aparent, unii hackeri au reușit să-și aducă malware-ul în smartphone-uri între momentul în care au fost produse și momentul în care au fost vândute.

Cele 38 de dispozitive Android care au avut malware preinstalat au aparținut unor producători de smartphone-uri mari, deși Check Point nu a menționat numele. Nu înseamnă că fiecare smartphone nou are în prealabil programe malware preinstalate. Cu toate acestea, ar fi o idee bună să cumpărați smartphone-urile numai de la vânzători de încredere.

Sursă

Recomandat
Lasă Un Comentariu