Principal » general » Check out Emporio Armani EA Connected Watch de la Fossil

Check out Emporio Armani EA Connected Watch de la Fossil

general : Check out Emporio Armani EA Connected Watch de la Fossil

Multe companii de tehnologie sunt proiectarea de smartwatch-uri. Acum, se pare că alte companii se alătură tendinței. Recent, brandul de moda Armani sa alaturat pentru prima oara acestui tren cu Emporio Armani EA Connected Watch. Acum, compania a revenit cu o versiune touchscreen a ceasului, care rulează Android Wear 2.0. Acest nou smartwatch face parte din efortul companiei Fossil de a lansa 300 de noi opțiuni de smartphone-uri în 2017.

Noul Emporio Armani EA Connected Watch a fost anunțat pentru prima oară în timpul săptămânii de modă din Milano. Înfățișarea este la fel de bună ca și cum v-ați aștepta de la una dintre mărcile de modă de top din lume, cu un corp de 46mm și un design rafinat. Această versiune a smartwatch-ului este concepută pentru a fi mai ușor de purtat în fiecare zi. Acum, EA Connected Watch va avea o selecție de 8 chipuri personalizate de ceas Armani. De asemenea, Armani oferă 11 benzi de ceas interschimbabile. Acestea sunt fabricate din țesături, din piele sau din cauciuc și au o dimensiune de 22 mm.

Acum, EA Connected Watch este un smartwatch tipic Android Wear 2.0. Acesta poate fi folosit pentru convocarea Asistentului Google, verificarea notificărilor pentru smartphone-uri și, de asemenea, pentru a trimite și a primi text. Majoritatea acestor funcții vor fi disponibile dacă utilizați un smartphone Android, deși Android Wear este compatibil și cu dispozitivele iOS. Smartwatch este dotat cu un procesor Qualcomm Snapdragon Wear 2100, un display AMOLED, încărcare fără fir și o rezistență la apă IP67. De acum, asta e tot ce trebuie sa stii despre specificatii, deoarece Armani nu a lansat inca specificatii tehnice detaliate.

De asemenea, citiți: Konga sărbătorește 3 ani de existență în iulie

Acum, sa menționat că societatea-mamă a companiei Armani Fossil încearcă să lanseze în acest an un număr mare de noi smartwatch-uri. Acest lucru se va face atât prin intermediul mărcii fosile, cât și prin diversele sub-mărci ale companiei, printre care se numără Armani, Michael Kors, Diesel și alții. Chiar acum, compania a lansat 100 de smartwatch-uri, și nu arată semne de încetinire. Nu toate aceste smartwatch-uri vor rula Android Wear. Multe dintre aceste dispozitive vor fi hibride, iar unele dintre ele vor fi pur și simplu variații ale unui singur ceas. De acum, EA Connected Watch este disponibil pentru vânzare de până la 395 dolari.

Sursă

Recomandat
Lasă Un Comentariu