Principal » general » ChatPics - Împărtășiți fotografii și conversați cu BBM în timp real

ChatPics - Împărtășiți fotografii și conversați cu BBM în timp real

general : ChatPics - Împărtășiți fotografii și conversați cu BBM în timp real

ChatPics schimbă modul în care partajați imagini cu BBM, oferind mai mult de la BBM.

Cu ChatPics trimite imagini în timp real și chat simultan folosind BBM și ChatPics, lansând BBM la noi nivele de funcționalitate și distracție. Nu mai faceți vânătoare de poze în dosarele dvs., nu mai aveți atașamente, faceți clic pe un pic și este instantaneu acolo.

Iată câteva sfaturi pentru a vă ajuta să mergeți cu ChatPics.

- ChatPics este o aplicație pe care o utilizați cu altcineva care are și ChatPics, așa că contactele tale să poată descărca ChatPics făcând clic pe "Spune-i unui prieten" din lista de meniuri din ChatPics.

- Faceți clic pe butonul Invită din partea de sus a ecranului ChatPics pentru a începe discuțiile (numai prietenii care au ChatPics vor fi listați).

- Prietenul dvs. va primi un BBM pentru a accepta invitația dvs., după ce acceptă, ChatPics va lansa pe dispozitivul dvs. și veți fi ambele "conectate" în Chatpics.

- Chatul în Chatpics este același cu BBM, cu excepția magiei cu imagini.

- Faceți clic pe "Snap Photo" și faceți o fotografie, veți vedea imaginea în ChatPics și prietenul dvs. va vedea fotografia în doar câteva secunde.
Faceți clic pe orice imagine pentru ao vedea pe ecran complet.

- Prietenul tău poate, de asemenea, "Snap Photo" și vei vedea fotografia. Nu există nicio limită pentru numărul de imagini pe care le puteți lua de dvs. și de prietenii dvs.

- Tu sau prietenul tău poți invita cât mai mulți dintre prietenii tăi care au ChatPics să se alăture comenzii tale și să vadă pozele tale, toți veți vedea pozele altora și puteți discuta împreună.

Citește și: Bătălia curbelor - 9360 versus 9320

Faceți clic aici pentru a descărca ChatPics de la BlackBerry App World

Recomandat
Lasă Un Comentariu