Principal » general » Provocarea de a încerca să găsească telefoanele de top din Nigeria

Provocarea de a încerca să găsească telefoanele de top din Nigeria

general : Provocarea de a încerca să găsească telefoanele de top din Nigeria

Asistentul pentru Mobility Arena, Hi Beezle, a ieșit să găsească telefoanele de top din Nigeria. Iată constatările sale .

De ce să începeți această căutare?
Arena Mobility a fost o sursă de informație mobilă pentru o mulțime de entuziaști din Nigeria și dincolo. Acesta a fost un portal pe care îl navighează pasionații de telefonie mobilă - nu doar pentru a rămâne la curent cu tendințele actuale sau pentru a găsi informații - ci și pentru un portal care să se angajeze cu alți indivizi care împărtășesc o pasiune pentru telefoane și tehnologii mobile.

Acestea fiind spuse, o parte din responsabilitățile site-ului este de a furniza cititorilor informații legate de mobil; o responsabilitate pe care cititorii și observatorii o pot atesta îndeplinirea. Cu toate acestea, nu toate informațiile pe care utilizatorii le pot căuta sunt disponibile imediat - cum ar fi cele care caută cele mai bune telefoane de vânzare din țară (Nigeria). Deci, fiind un contribuitor aici, am decis să fac ceva în legătură cu asta; cel puțin la cele mai bune resurse disponibile.

Câțiva pași pentru atingerea scopului stabilit
Pentru a atinge acest obiectiv, am ieșit la piață pentru a intra în legătură cu vânzătorii de telefoane mobile; având în vedere că nu există o sursă pentru astfel de date consolidate, cel puțin pentru mine. Datele utilizate pentru a compila această piesă au fost colectate între noiembrie 2014 și martie 2015, de la vânzătorii de telefoane din Lagos și Abuja.

Din moment ce principalii vânzători nu-și deschid cărțile - de obicei spunând că ei nu aveau autoritatea ca - o am intervievat, păstrând în același timp multă atenție asupra angrosiștilor și comercianților cu amănuntul la scară mai mică - cantitate substanțială de unități, indiferent de scara lor mai mică. Acest lucru a fost realizat prin folosirea expertizei unui om din interior (un vânzător popular însuși) pe piață, pentru a identifica acești vânzători majori la scară mai mică. În plus, am vorbit, de asemenea, cu reprezentanții de vânzări pentru OEM-urile importante la magazinele de telefon importante.

De asemenea, citiți: Introducerea aplicației WhereYouDey pentru Android

Descoperirile
În această căutare pentru a găsi telefoanele de top din Nigeria, am găsit și alte informații utile; cele mai multe dintre acestea vor fi publicate într-o piesă de companie, în următoarele săptămâni. Cu toate acestea, una dintre cele mai frecvente tendințe pe care le-am descoperit a fost că toți vânzătorii - atât la scară mare cât și la scară mică - au menționat că telefoanele mobile nu au vândut așa cum au fost inițial, când au fost introduse pentru prima dată pe piața nigeriană. Un număr de vânzători au declarat că în aceste zile, este mai greu să indicați un dispozitiv de vânzare cel mai bine vândut; deoarece competiția a crescut enorm cu timpul, combinată cu gusturile în continuă schimbare ale consumatorilor contemporani.

Mai jos este o listă a celor mai vândute telefoane din sondaj, în nici o ordine particulară. Toți vânzătorii cu care am vorbit atestă telefoanele următoare care atrag foarte mult cererea.

* Nokia N105
* Tecno 340
* Nokia 108
* Nokia 107
* Nokia 210
* Nokia 225
* Nokia X
* Nokia XL
* Nokia X2
* Nokia 530
* Nokia N130
* Tecno M3
* Tecno Phantom Z
* iphone 6
* iPhone 6+
* Telefonul HTC One M8 / M8 Dual sim
* HTC Mini 2
* BlackBerry Q10
* BlackBerry Q5
* BlackBerry Passport
* Samsung Galaxy Nota 4
* Samsung Galaxy S5
* Huawei Ascend Mate 7
* Infinix Zero
* Solo S410
* Solo S500
* Solo X520
* Samsung Galaxy Nota 3
* iPhone 5 / 5s
* HTC One M7

O mențiune onorabilă este TECNO Phantom A +, pe care o serie de vânzători menționează că sunt foarte solicitați cu câteva luni înainte de a-mi începe investigația.

Telefoane folosite, oricine?
De asemenea, am efectuat o investigație asupra sectorului "telefoane folosite" pe piață, deoarece înțeleg că un număr de nigerieni preferă să cumpere telefoane folosite. Nu neapărat pentru că fiecare consumator este sensibil la prețuri, dar și pentru că prețurile dispozitivelor mai noi - în special emblemele - sunt extrem de nejustificabile pentru un număr mare de cumpărători nigeriani. Următoarele telefoane au atras o mulțime de cereri în categoria de mâna a doua / categoriile de telefoane folosite:

Citiți și: Simptomele unui ambreiaj defect în vehiculul dvs.

* Blackberry Z10
* Blackberry Q10
* HTC One M7
* iPhone 5 / 5s
* Samsung Galaxy S4
* Samsung Galaxy S5
* HTC One M8
* În general, vechile dispozitive BB OS 7, de ex. Blackberry Bold 9900, Curve 9320 etc

Unele limitări care merită notate
Înțeleg că metodologia utilizată pentru obținerea rezultatelor raportate nu este complet protejată. Cu toate acestea, după cum am afirmat la începutul acestui articol - m-am angajat în această căutare în măsura în care am putut, ținând cont de resursele disponibile.

Apreciez că rezultatele sunt limitate la doar două state - Lagos și Abuja - totuși, acestea sunt două zone din țară cu o bază mare de vânzători de telefoane mobile - atât angrosiști ​​cât și comercianți cu amănuntul mai mari.

În plus, datele utilizate pentru a compila acest articol au fost furnizate, în principal, de către vânzători - așa că a trebuit să cred că au fost furnizate. Cei mai mulți dintre ei nu și-au deschis cărțile pentru mine, pentru a da cifre reale despre unitățile vândute. Cu toate acestea, corelația care a existat între datele furnizate de diferiți vânzători îmi dă încredere că acestea erau în principal veridice și exacte.

În plus, satul Ikeja Computer Village nu a fost complet investigat, dat fiind că datele din Lagos au fost furnizate în principal din axa Victoria Island (Saka Tinubu). În Abuja, zona Bannex Plaza (Wuse 2) a fost principala sursă a datelor. Concentrarea atât a comercianților angro, cât și a comercianților cu amănuntul mai mic în aceste domenii a fost crucială pentru mine, având în vedere resursele disponibile.

Cuvintele finale
Înțeleg că aceasta nu este sursa cea mai empirică pentru cei care caută telefoanele de top din Nigeria, cu toate acestea este, probabil, singura disponibilă în prezent și oferă un cadru pentru promovarea ulterioară a acestei agende. Cu mult timp și mai mult efort, ar trebui să existe accesul la unitățile reale vândute de la diferiți vânzători - în special, punctele de vânzare mai mari și angrosiștii. Poate chiar o sursă care consolidează numerele din diferite regiuni ale țării.

De asemenea, citiți: Ancheta: 10 lucruri pe care nu ați știut niciodată despre dezvoltatorii de aplicații

În plus, pe măsură ce Mobilitatea Arena continuă să crească și resursele disponibile se extind, vom încerca să începem mai des aceste căutări, folosindu-ne mai eficient rețelele create pentru a oferi o imagine mai detaliată a ceea ce reprezintă dispozitivele de vârf - probabil cu mai multă precizie cifrele care le însoțesc. Până atunci, stai înapoi și bucurați-vă de conținutul extrem de informativ distribuit prin acest portal în mod normal. În cele din urmă, nu uitați să menționați dispozitivele, după părerea dvs., pe care considerați că le vând în momentul de față. În plus, există vreun dispozitiv pe listă care ți-a surprins o surpriză? Te rog, suna in sectiunea de comentarii de mai jos!

Recomandat
Lasă Un Comentariu