Principal » general » Fuziunea CDMA se va întâmpla curând?

Fuziunea CDMA se va întâmpla curând?

general : Fuziunea CDMA se va întâmpla curând?

Aici, pe mobilitate, am raportat speculații privind tranzacțiile de fuziuni și achiziții în sectorul telecomunicațiilor CDMA. Operatorii menționați la diverse momente au inclus Multilinks, Starcomms, Visafone și MTS First Wireless.

Poate că există un adevăr pentru speculația acordului Starcomms-Multilinks-MTS. Potrivit CyberSchuulNews, "o fuziune a 3 operatori CDMA și care înconjoară interesul lui Helios poate fi reală dacă sugestii adunate pe o astfel de dezvoltare sunt ceva de trecut."

Nu este un secret faptul că operatorii CDMA au lovit vremuri grele în ultimii ani. Baza lor de abonați continuă să se epuizeze, iar un număr dintre acestea (inclusiv MTS First Wireless și ZOOMmobile) sunt deja în afara radarului. Cei care încă mai funcționează se luptă prost pentru a rămâne pe linia de plutire. Povestea este că ATCON, asociația umbrelă a companiilor de telecomunicații din Nigeria, nu favorizează opțiunea de salvare pentru telecomurile distressed. Fuziunea pare singura cale de a merge.

Observatorii din industrie sunt, totuși, îngrijorați de perspectiva fuziunii dintre companiile în dificultate. "Nu are sens", a spus un observator care a vorbit sub anonimat. Suntem de acord, de asemenea, dacă nu vor fi puse în aplicare alte măsuri pentru a schimba direcția în care se îndreaptă toate cele trei. Insiderii spun că fuziunea ar putea vedea noi investitori care intră.

De asemenea, suntem de părere că o schimbare a strategiei este foarte necesară pentru ca operatorii CDMA să se poată baza. Flexibilitatea tehnologiei mobile GSM în ceea ce privește achiziția SIM și a dispozitivelor va continua să ofere operatorilor CDMA o durere de cap. Cu toate acestea, probabil capabilitățile de date ale tehnologiei CDMA trebuie transformate într-un punct unic de vânzare. Poate că este timpul ca operatorii CDMA să se concentreze și să împingă serviciile de internet ca servicii de bază în loc de voce.

De asemenea, citiți: fișierele X: Multitasking pe telefonul Nokia X

Aici, la Mobility, le dorim succes în planurile lor de a transforma lucrurile în jur. Nu ne-ar plăcea să vedem sute de locuri de muncă directe și mii de locuri de muncă indirecte să se ducă în jos într-o economie deja stresată.

Recomandat
Lasă Un Comentariu