Principal » general » Poți să te duci în iad pentru furtul de aplicații?

Poți să te duci în iad pentru furtul de aplicații?

general : Poți să te duci în iad pentru furtul de aplicații?

Recent, am încercat să caut căi de a obține un joc ilegal din anumite surse online și apoi m-am gândit. Dacă obțin această aplicație în mod ilegal, riscați să nu faceți cerul? Voi fi găsit vinovat când mă judecă Dumnezeu? Apoi m-am gândit cu adevărat. Oricând am furat ceva online, fie că sunt filme, aplicații sau jocuri sau ce ai, eu încă comit furtul.

Unii oameni nu simt nici măcar o pată de vinovăție pe conștiința lor atunci când fură lucruri online. Este la fel de rutină ca, de exemplu, conectarea la Facebook. Dacă nu sunteți creștin sau nu împărtășiți opinia mea despre a fi judecată într-o zi, sperăm că vă puteți referi la faptul că încă fură - un rău social rău. Toată conținutul pe care îl obținem din surse ilegale sau torrente încalcă mai multe drepturi de autor și, în același timp, înșeală oamenii care și-au dedicat timpul, energia și resursele.

Iată rezoluția mea temporară: Voi cumpăra aplicațiile pe care le am capacitatea financiară pentru și încă ermm, "ia" pe cele cărora nu am bani în bani (voi cere iertare). [Cu alte cuvinte, Emma, ​​vrei să riscați să mergeți în iad, abi? Issoright! - Redactor șef]

Înapoi la tine acum. Descărcați lucrurile online în mod ilegal și dacă faceți acest lucru, simțiți vreo vină sau remușcare? Vorbește-mă în secțiunea de comentarii de mai jos.

Sursă imagine

Recomandat
Lasă Un Comentariu