Principal » general » SMS-ul poate evolua într-un serviciu IM?

SMS-ul poate evolua într-un serviciu IM?

general : SMS-ul poate evolua într-un serviciu IM?


Serviciile de mesagerie instant (IM) au devenit foarte populare pe parcursul anilor. Cei dintre noi care s-au aflat de mult timp sunt, probabil, încă fani ai Yahoo Messenger. Apoi este Google Talk.

Însă există copii noi pe bloc, cel mai popular dintre care este WhatsApp. În plus, există, de asemenea, Kik, Ping, Blackberry Messenger, ChatOn, iMessenger și FaceBook Chat.

Indiferent de modul în care au existat servicii populare de mesagerie, există totuși o problemă neplăcută - natura non-universală a serviciilor.

Atât WhatsApp cât și Kik sunt disponibile pentru toate platformele majore de smartphone - Android, Symbian, iOS, Blackberry. Viber este disponibil numai pentru Android și iOS. Indiferent de raza de acțiune a fiecărui serviciu, utilizatorul trebuie să știe mai întâi despre ele și apoi să le instaleze pe telefoanele lor.

De exemplu, dacă am instalat CeasApp și rulează pe telefonul meu, unele dintre contactele mele s-ar putea să nu aibă pe ele. Unele dintre ele pot folosi Kik sau BBM sau alt serviciu. Problemă.

WhatsApp a fost cel mai popular. În scopul acestei discuții, să presupunem că toată lumea pe care o cunoaștem utilizează acest serviciu. WhatsApp este un serviciu plătit și după o perioadă gratuită de încercare, este necesar un abonament. Nu toată lumea va plăti pentru serviciu. Ca atare, voi ajunge să pierd câteva contacte.

SMS - De la mesagerie la mesagerie instant

Serviciul de mesaje scurte (SMS) a fost în jur de vârste. Nu a fost conceput ca un serviciu de mesagerie instant, dar vom examina posibilitatea evoluției sale într-una?

SMS-ul este omniprezent. SMS-ul este integrat în tehnologia GSM a rețelelor. Capacitatea sa este integrată în fiecare mobil în producție. Aceste două puncte înseamnă că problema universalității este rezolvată (sau eliminată din cale). În plus, aceasta este întotdeauna pe-atât timp cât telefonul este pornit și în zona de acoperire. Nu este nevoie de nici o configurație pentru a funcționa.

De asemenea, citiți: Innjoo i1s versus Innjoo i2 - Diavolul este în detaliu

Ar fi prea greu să evoluezi SMS-urile într-un serviciu de chat? Nu cred că așa - și cred că în cele din urmă acest lucru se va întâmpla.

Deja, interfața cu utilizatorul în stilul conversației moderne a SMS-urilor în smartphone-urile moderne a făcut-o cu un pas mai aproape de obiectivul IM.

Cât de repede se va întâmpla această tranziție sau evoluție? Nu știu. Dar îmi lipesc gâtul, că va fi în cele din urmă. SMS-ul va evolua în mama tuturor serviciilor mobile de mesagerie mobilă.

Comentariu bun venit!

Recomandat
Lasă Un Comentariu