Principal » general » Poate Google Nexus 7 să mă îndepărteze de pe BlackBerry PlayBook?

Poate Google Nexus 7 să mă îndepărteze de pe BlackBerry PlayBook?

general : Poate Google Nexus 7 să mă îndepărteze de pe BlackBerry PlayBook?

Din câte vă pot spune, BlackBerry PlayBook este cel mai bun comprimat de 7 inchi de pe piață chiar acum. Cu toate acestea, Nexus 7 de la Google a generat o mulțime de buzunar de la anunțul său săptămâni înapoi. De fapt, în cazul în care răspunsurile la Nexus 7 de aici pe mobilitate sunt ceva de trecut, destul de un număr de oameni primesc unul.

Mă gândeam în această dimineață și m-am întrebat de ce nu sunt încântat să obțin una. Firește, întrebarea sa arătat: "Ce-mi trebuie Nexus 7 mai presus de ceea ce face BlackBerry PlayBook chiar acum?" Sună ca o întrebare corectă, nu-i așa?

S-ar putea să nu fiu capabil să răspund complet la această întrebare până când nu am tratat unul, dar o unitate de revizuire a Google Nexus 7 se îndreaptă spre drumul meu. Odată ajuns aici, mă pot potrivi cu performanța reală. Dar între timp, aici este o fișă de comparare pentru specificații:

Nexus 7 Avantaje

Nexus 7 este mai ușor la 340g și are o rezoluție a ecranului mai bună la 800 x 1280 pixeli, comparativ cu 600 x 1024 pixeli PlayBook.

Nexus 7 are NFC, Quad-core 1.3 GHz Cortex-A9 (împotriva procesorului dual-core 1GHz Cortex-A9 PlayBook) și apeluri video în mix.

Pe partea software-ului, Nexus 7 are o colecție de aplicații masive Android care o susține.

Avantaje PlayBook

PlayBook are opțiuni de stocare de 16/32/64 GB, față de 8 / 16GB de la Nexus 7. De asemenea, are o cameră de 5 MP cu autofocus, față de camera 1.2 MP de la Nexus 7. De asemenea, are o cameră secundară de 3 MP. Nexus 7 nu are nici unul.

PlayBook are, de asemenea, un port Micro HDMI.

Pe partea software-ului, există suport pentru Blackberry Bridge, permițând utilizatorilor de smartphone-uri Blackberry să conecteze tableta la telefonul smartphone, să partajeze fișiere și BlackBerry Internet Service (BIS) și să utilizeze telecomanda.

De asemenea, citiți: fișierele X: contactați transferul pe Nokia X în 8 pași

De asemenea, PlayBook folosește o baterie mai mare Lithium-Polymer de 5300 mAh, împotriva unității de 4325 mAh a lui Nexus 7.

Suportul pentru aplicații native PlayBook nu este la fel de extins ca Android, dar în plus, sistemul PlayBook acceptă aplicații portative de pe Android.

Diverse
Ambele dispozitive nu au un slot pentru carduri microSD, deci este o grevă pentru ambele. Ambele dispozitive arata bine. Este interesant faptul că după un an pe piață, PlayBook este încă un dispozitiv foarte capabil.

Mă aștept în curând la o unitate de revizuire a telefonului Nexus 7 și probabil că voi afla dacă Nexus 7 mă poate împiedica de pe PlayBook-ul meu iubit.

Recomandat
Lasă Un Comentariu