Principal » general » Poate Facebook să-și mențină poziția?

Poate Facebook să-și mențină poziția?

general : Poate Facebook să-și mențină poziția?

Trebuie să fii conștient de marea bătălie care se petrece între Facebook și Google G + (Google plus). Am auzit atâtea speculații, în special de la persoanele dependente de Facebook, că Google nu poate scutura Facebook în nici un fel. Cu toate acestea, inversul poate fi foarte bine.

Începând de astăzi, Facebook face tot ce poate pentru a evita obscuritatea. Ca urmare a acestui fapt, au existat recent numeroase actualizări ale platformei FB. Astfel, multe funcții noi au fost adăugate pe Facebook în ultimele zile. Este demn de remarcat că aceste caracteristici sunt de fapt "Twitter-like" și "G + like", dacă înțelegeți ce vreau să spun.

Ieri, am dat peste pagina Facebook a lui Mark Zuckerberg (fondatorul Facebook) și am observat ultimul său post (postat duminică) "Pregătirea pentru f8 - la Facebook HQ".

Am avut ceva timp să verific comentariile și am văzut un punct important. Verificați-l pe imaginea de mai jos:

Dacă aruncăm o privire la câțiva oameni ca comentariu (1, 258 place), este evident că tipul face un punct pe care probabil că Facebook nu-l cunoaște. Prieteni, punctul meu de vedere este că facebook eliberează prea multe caracteristici noi la un moment dat ca răspuns la sosirea G +.

Facebook trebuie să ia în considerare efectele pe care le are asupra utilizatorilor săi. Știu mulți oameni care încă mai găsesc foarte greu să lucreze cu caracteristicile actuale. Am pierdut numărătoarea de câte ori am fost invitat să îndeplinesc anumite sarcini FB pentru numeroși oameni. Preocuparea noastră este modul în care aceste persoane vor putea să se adapteze la noile caracteristici care sunt lansate în fiecare zi.

De asemenea, citiți: Photoshop Express adaugă eliminarea defectuoasă și alte instrumente

Aproape m-am confundat ieri când mi-am deschis profilul FB într-un browser. Atât de multe lucruri s-au schimbat. Caracteristici cum ar fi noile notificări ale barei laterale care afișează toate acțiunile prietenilor dvs. în timp real, eliminarea casetei de actualizare a stării din fluxul de știri și multe altele. Eu nu spun în nici un fel că aceste noi caracteristici nu sunt bune. Preocuparea mea este modul în care utilizatorii răspund la inundația bruscă de schimbări.

Încă mai aștept ca mai multe caracteristici să fie difuzate din Facebook în zilele următoare (cum ar fi butoanele noi și altele). În opinia mea, noile caracteristici vor păstra Facebook drept site-ul de top Social Networking dacă și numai dacă:

  • sunt mai simple decât înainte.
  • să promoveze obiectivul de conectivitate al utilizatorilor.
  • nu fac Facebook fel de complicat și prea sufocat pentru ca utilizatorii simpli să înțeleagă.

Acestea sunt lucruri cheie pe care cred că Mark și echipa FB trebuie să le ia în considerare înainte de a lansa mai mult.

Dacă ați văzut noile funcții adăugate pe Facebook, ce părere aveți despre ele? Dacă nu, de ce nu le verificați? În acest weekend, voi fi pe stradă și una dintre misiunile mele este de a încerca opinia oamenilor despre FB și G +. Rămâneți aproape.

Recomandat
Lasă Un Comentariu