Principal » general » De telefoane cu cameră și camere dedicate

De telefoane cu cameră și camere dedicate

general : De telefoane cu cameră și camere dedicate

Câți dintre noi ne amintim de zilele de aparate foto de pe telefoane? Acestea erau zilele bune bune; dreapta? Acum, totul e încurcat! Avem o nouă gamă de telefoane mobile care produc imagini pentru a muri. Capacitățile multimedia (fotografiile și videoclipurile) ale telefoanelor noastre au evoluat semnificativ și sunt în continuă evoluție.

Adăugarea recentă de captură video de calitate HD și un număr din ce în ce mai mare de aplicații de editare video pe smartphone-uri încearcă treptat să elimine necesitatea unui dispozitiv dedicat pentru majoritatea nevoilor video de zi cu zi.

Capacitățile mari de stocare, caracteristicile de localizare geografică și conectivitatea Wi-Fi oferă și smartphone-urilor un avantaj pentru înregistrarea video.

În prezent, Nokia N8 rulează lumea cameraphone cu camera sa de 12 megapixeli cu autofocus, senzor mare și bliț cu xenon. E un cameraphone demn de aplauze. Acesta vă salută cu rezultatele sale.

HTC a anunțat o cameră de 16 megapixeli, dar oricine știe că HTC știe că dacă există ceva despre care compania taiwaneză nu are absolut nici o cusătură, este vorba de multimedia (în special de cele audio și camere). Nimeni nu ar trebui să-și stărui respirația pentru camerele HTC.

Când vine vorba de cameraphone, băieții care o au aproape la o artă frumoasă sunt Nokia, Sony Ericson și Samsung.

Alte camere excelente includ Sony Ericsson Experia X10 și Xperia Arc, Sony Ericsson Satio, Samsung M8910 Pixon12 (pe care N8 le-a preluat) și Samsung I9100 Galaxy S II. Dacă vreți cu adevărat un cameraphone stelar, ar trebui să verificați tipii ăia.

Deci, spune-mi, cine are nevoie de o camera (ca un singur dispozitiv) pe langa cameramanii profesionisti?

De asemenea, citiți: Nu Buget: iPhone 5c este un sidekick (sau sidechick) la iPhone 5s

Deci, de ce să vă ambalați punga cu o cameră video și un video video de înaltă calitate HD sau cu camera foto și cameraphone dvs. de mare putere? Când poți intra în acel eveniment doar cu telefonul și înregistrează / captează momentele frumoase pe care vrei să le vezi din nou și din nou.

Recomandat
Lasă Un Comentariu