Principal » general » Camera: O zi cu N8 și E7

Camera: O zi cu N8 și E7

general : Camera: O zi cu N8 și E7

Am facut o piesa care a comparat recent cele doua smartphone-uri Nokia de pe piata, N8 Cameraphone si comunicatorul E7.

În acest articol, am făcut un caz pentru motivul pentru care alegerea mea este E7. Bineinteles, asta nu a fost sa spun ca nu a existat un caz valabil pentru ca N8 sa fie ales. De fapt, spec. Pentru spec, N8 își depășește fratele în termeni de ceea ce poate face și cât de bine se realizează acele subțiri - imagini mai bune (în mai multe moduri decât unul), mai bine audio, videoclipuri mai bune și transmisii FM.

După cum sa spus, totul depinde de nevoile individului în cauză.

Oricum, după biserică ieri, cineva a sugerat că un grup dintre noi merge să iasă. Aveam cu siguranță nevoie de aer, așa că am plecat. Din fericire, am avut atât E7 cu mine, cât și cu N8, cu un prieten.

Pentru a face o scurtă poveste scurtă, fotografierea cu N8 mi-a amintit din nou de ce continuă să fie iubită în întreaga lume. În ciuda faptului că are atât o afișare mai mică și mai redusă decât E7, fotografiile realizate cu N8 au arătat atât de uimitoare pe propriul ecran, încât au înșelat camera E7 în toate aspectele. Totul contează.

Iată o recoltă dintr-un exemplu (E7 împușcat mai sus, N8 împușcat mai jos):

Imaginile sunt de aceeași persoană din același loc, la o distanță de 1 metru. Desigur, vă așteptați la o diferență drastică de calitate; nu-i așa?

Deci, dacă imaginile de calitate superioară sunt chestia dvs., uitați tastatura hardware și afișare mai mare, mai bună pe E7 și mergeți la speriat pe Nokia N8 în schimb. Pentru moment, și probabil pentru un timp mai îndelungat, N8 rulează printre cameraphone.

De asemenea, citiți: Specificațiile Samsung Galaxy Note 12.2 3G
Recomandat
Lasă Un Comentariu