Principal » general » Compararea camerelor: iPhone4 vs Nokia N8 vs Sony Ericsson Arc vs Samsung Galaxy S II vs Samsung Omnia 7

Compararea camerelor: iPhone4 vs Nokia N8 vs Sony Ericsson Arc vs Samsung Galaxy S II vs Samsung Omnia 7

general : Compararea camerelor: iPhone4 vs Nokia N8 vs Sony Ericsson Arc vs Samsung Galaxy S II vs Samsung Omnia 7


Tipii de la Recombu.com au făcut un schimb de focuri între unele dintre cele mai bune cameraphone disponibile pe piață. Ei au dezmembrat Apple iPhone4, Nokia N8, Samsung Galaxy S II, Sony Ericsson Xperia Arc și Samsung Omnia 7 toate împotriva celuilalt.

Ghici cine câștigă, din nou?

Nu te voi plictisi cu detaliile, dar aici e verdictul:

Alegerea unui câștigător pentru acest test este dificilă, nici un telefon nu excelează la toate și chiar telefoanele mai puțin impresionante vor fi bine pentru imaginea ciudată.

Samsung Omnia 7 oferă o gamă largă de caracteristici, dar obturatorul pare mai sensibil decât rivalii, ducând la mai multe probleme cu mișcarea camerei. Stilul nu este destul de ascuțit, iar filmele HD sunt moi, cu culori vii și mai multe artefacte decât rivalii.

Sony Ericsson a echipat Xperia Arc cu o bună selecție de caracteristici, un ecran excelent și un senzor care produce cele mai bune performanțe la lumină scăzută. În ansamblu am descoperit că fotografiile nu sunt la fel de clare cum ne-am dori și performanța filmelor HD este cea mai gravă aici, este foarte moale.

Samsung Galaxy S2 este un interpret solid, înregistrările Full HD sunt foarte clare, deși calitatea audio nu este la fel de clară cum ne-ar plăcea. Stilele sunt bune, dar sunt clasate de alte telefoane cu aparate foto aici.

Ne place foarte mult aparatul de fotografiat al iPhone-ului. Înregistrarea filmelor HD este ascuțită și netedă, cu toate că transmisia de culori nu este la fel de naturală ca N8, fotografiile sunt clare și performanțele la lumină scăzută sunt solide. Problema noastră principală este lipsa de caracteristici, pe care actualizarea iOS 5 o va rezolva.

Deci, care lasă Nokia N8. Stille sunt în mod constant ascuțite cu culori naturale, sunt chiar ușor de reușit în lumină slabă. Suntem cu adevărat impresionați de performanța video HD, filmul este ascuțit, cu un sunet excelent și se ocupă de schimbări ale condițiilor de iluminare mai bune decât altele. Este posibil ca Nokia N8 să nu fi câștigat fiecare categorie, dar performanța consistentă constantă cu fotografii și filme îl face câștigătoare.

Câștigător general: Nokia N8

Recombu nu este un site de fan-uri Symbian / Nokia, așa că, sperăm că nerăbdătorii Nokia N8 vor scăpa în cele din urmă de ceilalți, mai ales că unele dintre teste au pus într-adevăr dezavantajul lui N8 (focul de noapte, în special: bliț, miniaturi sunt calea de parcurs).

Citește și: Cine mi-a furat parola?

Pentru detaliile cu adevarat suculente, faceti capul la focurile de armă ale lui Recombu.

Recomandat
Lasă Un Comentariu