Principal » general » Apelați dezvoltatorii Symbian & Blackberry

Apelați dezvoltatorii Symbian & Blackberry

general : Apelați dezvoltatorii Symbian & Blackberry

Mobilitate Nigeria se angajează să contribuie la construirea unei comunități vibrante de dezvoltatori mobili aici, în Nigeria. Vrem să vedem că aplicațiile mobile dezvoltate de nigerieni câștigă acceptare și credibilitate.

Vom colabora cu diverse organizații care au interese speciale în aplicațiile mobile pentru a oferi suport și un mediu favorabil pentru a face lucrurile să meargă.

Ca prim pas în încercarea noastră de a atinge acest obiectiv, suntem invitați dezvoltatorii de aplicații mobile să-și trimită detaliile, astfel încât să putem construi o bază de date cuprinzătoare.

Rețineți că numai platformele care au suport oficial pentru Nigeria sunt incluse în prezent în această unitate. Pentru moment, asta se traduce în Symbian și Blackberry.

Dezvoltați aplicații Symbian sau Blackberry? Utilizați caseta de comentarii de mai jos pentru a trimite detaliile dvs. de contact, precum și o listă cu toate aplicațiile pe care le-ați dezvoltat (sau care se află în curs de dezvoltare). Scopul nostru este de a vă oferi o expunere maximă. Simțiți-vă liber să ne spuneți și ce credeți că putem face aici la Mobility Nigeria pentru a contribui la ecosistemul dezvoltator din țară.

Chiar dacă nu sunteți dezvoltator de aplicații mobile, răspândiți cuvântul. Aceasta este Nigeria noastră. Împreună, facem lucrurile să se întâmple.

Recomandat
Lasă Un Comentariu