Principal » general » Invocați confidențialitatea; Criptați apelul utilizând Semnal pentru iPhone

Invocați confidențialitatea; Criptați apelul utilizând Semnal pentru iPhone

general : Invocați confidențialitatea;  Criptați apelul utilizând Semnal pentru iPhone

Privind pentru o anumită confidențialitate reală sau speriată de faptul că cineva s-ar putea să-ți spună apelurile? atunci este posibil să aveți nevoie de Semnal pentru iPhone.

O aplicație software numită Signal, dezvoltată de OpenWhisper vă va permite să criptați fiecare apel efectuat pe iPhone. O parte din criptare se face folosind protocolul ZRTP care criptează fiecare conversație. Și metadatele apelului dvs. vor fi securizate, de asemenea.

Software-ul este open-source, ceea ce înseamnă că contribuabilii sunt bineveniți în finanțarea proiectului. Echipa de cercetători de securitate lucrează, de asemenea, la dezvoltarea unui alt software pentru criptarea mesajelor text. Ei au făcut de fapt o mulțime de cercetare privind securitatea, tocmai săptămâna trecută au lansat un serviciu de sincronizare cloud extrem de sigur pentru contactele și calendarele Android.

Semnalul pentru Android, de asemenea, pare să fie în felul său, astfel încât utilizatorii de Android care ar dori să aibă aplicația ar trebui să fie pacient.

Sursa: Techcrunch

Recomandat
Lasă Un Comentariu