Principal » general » Cumpărarea unui smartphone pentru scopuri PR

Cumpărarea unui smartphone pentru scopuri PR

general : Cumpărarea unui smartphone pentru scopuri PR

Adepții pe termen lung ai MobilityNigeria.com știu că sunt o persoană cu funcții peste formă. Îmi cumpărăm dispozitivele strict pentru funcționalitatea lor practică și pentru emoția pe care o am pentru a le folosi. Cu toate acestea, s-ar putea schimba ...

Înainte de a țipa, " Tradator! ", Ascultă-mă; bine?

Omul de relații publice de la Alireta jură pe zeii lumii corporatiste că trebuie să încep să mă gândesc mai degrabă ca o persoană corporatistă și mai puțin ca un geek. În limbajul englezesc, el spune că, în calitate de MD al unei companii ca Alireta, ar trebui să aibă în vedere și să transporte un telefon care să facă o declarație .

Aaargh! Pot să văd cum o să-mi crape un pic stilul.

Dacă cunoașteți puțin lumea corporației (cel puțin aici, în Nigeria), puteți atesta că preferatele din acest mediu sunt dispozitivele Blackberry și Windows Mobile. Da; veți găsi unele E90-uri aici și acolo, dar în general, mediul de afaceri nigerian este alimentat de Blackberry și Windows Mobile.

Îmi amintesc că atît soția mea, cît și ofițerul meu de PR, au dat lovitura împotriva înlocuirii lui E90 cu G1 pe motiv că E90 ar fi mai impresionant și ar face o declarație mai bună atunci când m-am dus la întâlniri. Rețineți că am cunoscut acești doi indivizi în mod intim timp de câțiva ani și că nu sunt oameni zadarnici.

Potrivit presei mele, restul bandei corporative cred că există ceva în neregulă cu tine, dacă nu purtați unul din acele lucruri pe care le poartă. Mai rău, ei cred că sunteți un "băiat mic" și, în general, nu vă pot acorda multă atenție.

De asemenea, citiți: Primele imagini ale modelului Hyundai Elantra GT 2018

La început, m-am dus "Nici un fel", dar îmi dau un gând.

Acum, personal, întreb, pot folosi un BlackBerry? Nu sunt sigur. În ceea ce privește Windows Mobile, da; există dispozitive WinMo Sunt mai mult decât sigur că mi-ar plăcea să folosesc.

Sunt sigur că nu-mi place acest joc corporativ de a încerca să impresioneze oamenii, dar așa se joacă. Indiferent dacă-mi place sau nu, sunt în mijlocul ei. Cu siguranță, nu este nici imorală, nici ilegală, deci, probabil, pot să joc și eu puțin.

Alternativ, aș putea să demisionez în funcția de CEO al Alireta și să folosesc tot ce-mi interesează, indiferent de ceea ce crede cineva! Deci acolo. Doar în cazul în care mă prindeți cu un Blackberry ... nu am fost eu!

Recomandat
Lasă Un Comentariu