Principal » general » Cumpărarea unui telefon cu garanție

Cumpărarea unui telefon cu garanție

general : Cumpărarea unui telefon cu garanție

Dacă alegeți să cumpărați un telefon mobil sau un computer mobil (așa cum am ales să apel telefoane inteligente în aceste zile), o garanție a producătorilor ar trebui să fie un aspect foarte important.

Garanția producătorului este asigurarea că, dacă ceva ar fi în neregulă cu dispozitivul pe care l-ați cumpărat (de obicei, în decurs de 12 luni), producătorul va efectua orice reparații necesare și în cazul în care dispozitivul nu se va repara, va fi emis un înlocuitor.

Rețineți că garanția este valabilă numai dacă defecțiunea respectivă nu este rezultatul neglijenței sau abuzului dumneavoastră. Garanția nu acoperă decât daunele.

Spre deosebire de ceea ce ar dori unii consumatori, garanția producătorului este o garanție din partea producătorului pentru dvs. Nu este o garanție din partea comerciantului cu amănuntul.

De exemplu, dacă cumpărați un telefon dintr-un magazin i-Cell, de obicei, garanția i-Cell specifică faptul că puteți reveni la i-Cell în cazul în care telefonul va dezvolta o eroare. Dar, dacă achiziționați un telefon Nokia cu garanția producătorului de la ABC Stores, în cazul în care telefonul va dezvolta o eroare, vă întoarceți la Nokia; nu ABC.

Asigurați-vă că ați citit termenii de garanție, astfel încât să știți exact ce să faceți în cazul în care trebuie să vă retrageți într-o zi. Desigur, la momentul achiziționării, asigurați-vă că ați confirmat că achiziția dvs. are o garanție oficială care o acoperă.

Nu există nici un punct de ventilație la comerciantul cu amănuntul dacă termenii de garanție nu specifică faptul că distribuitorul este un canal de suport. În timp ce în calitate de consumator ați putea fi vătămați, reclamația dvs. este direcționată în direcția greșită dacă nu respectați instrucțiunile din garanție. Retailerul v-a vinde bine un dispozitiv acoperit de garanția producătorului. Acum, luați-vă cazul cu producătorul sau agenții săi desemnați.

De asemenea, citiți: Verificați unele dintre cele mai bune programe gratuite VPN

În scop informativ, i-Cell oferă servicii de garanție pe dispozitivele Nokia, Sony Ericssson, HTC, Samsung și Motorola. Nokia are, de asemenea, propriile centre de îngrijire pe teren. Nu uitați să verificați cardurile de garanție și broșurile incluse în pachetul de vânzări pentru detalii.

Citirea recomandată

  • Factorul de prezență și suport al producătorului
Recomandat
Lasă Un Comentariu