Principal » general » Cumpărați dispozitivele mobile în Magazinul de mobilitate și le puteți livra

Cumpărați dispozitivele mobile în Magazinul de mobilitate și le puteți livra

general : Cumpărați dispozitivele mobile în Magazinul de mobilitate și le puteți livra

Magazinul de mobilitate este înapoi - și mai bun!

Livrare numai la nivel național
Navigați prin catalogul nostru de dispozitive disponibile, plasați comanda, efectuați plăți și livrați dispozitivul dvs. la dvs. în Lagos și oriunde în Republica Federală Nigeria. Este atât de simplu.

Cei care ați folosit serviciul nostru în trecut știu exact cât de ușor este. De asemenea, știți că nu am reușit niciodată să livrăm. Magazinul de mobilitate a livrat dispozitive la locații până la Sokoto, Kaduna, Owerri, Port Harcourt și Maiduguri.

Plata prin intermediul GTBank
Pentru a finaliza comanda, plata se face prin transfer online, transfer bancar sau depozit bancar în contul nostru Guaranty Trust Bank.

Livrare gratuită în Lagos
Livrarea în Lagos este gratuită. Livrarea este aceeași zi pentru comenzi înainte de ora 12 și ziua următoare pentru comenzi după ora 12. Dacă aveți nevoie de livrare în afara Lagos, este necesară o taxă suplimentară de N3, 500 și durează 2-5 zile lucrătoare, în funcție de locație.

Vrei un dispozitiv nelistat sau ai nevoie de ajutor?
Dacă nu găsiți dispozitivul dorit în catalogul nostru, sunați-ne la 08076400503 sau trimiteți un e-mail la adresa [email protected] cu cererea dvs. și o vom căuta pentru dvs. Ne puteți contacta prin aceste canale pentru a vă ajuta cu orice întrebări sau probleme.

Urmăriți comanda dvs.
Noul magazin de mobilitate vă oferă un cod de urmărire și o adresă URL, astfel încât să puteți urmări progresul expedierii dvs. Da; ei bine.

Cumpărături!
Ce mai aștepți? Mergeți în magazinul nostru imediat și începeți să vă faceți comenzile.

De asemenea, citiți: Sunt câțiva producători publicați specificații greșite ale telefonului?
Recomandat
Lasă Un Comentariu