Principal » general » Buget QWERTY Messengers Slug-out - My GreyBerry versus Nokia E71

Buget QWERTY Messengers Slug-out - My GreyBerry versus Nokia E71

general : Buget QWERTY Messengers Slug-out - My GreyBerry versus Nokia E71

E greu!

Aceasta a fost prima mea impresie despre smartphone-ul Nokia E71 Symbian. Nu e ca și cum ai să crești mușchii folosind E71, a fost răspunsul cuiva la mine când mi-am exprimat sentimentul de mai sus. Totuși, voi trebuie să mă credeți atunci când spun că eu nu sunt numai muschii în creștere, dar, în plus, acești muschi sunt tonifiați.

Da; Nokia E71 este relativ vechi prin standardele de telefonie smartphone de astăzi, dar veți fi uimiți câte unități ale acestui dispozitiv sunt încă în circulație și sunt încă vândute pe piață până în prezent. O parte din motivul pentru care este costul. Cum altfel persoana obișnuită de pe stradă primește caracteristici de smartphone de top la prețuri accesibile? Obțineți punctul?

Deci, în timp ce sângerați, cei răi se gândesc probabil "Nokia E71? De când ", E71 se află încă în mare parte în discuție, mai ales din cauza scăderii prețului în timp.

Au fost doar câteva zile de manevrare a E71, și mă găsesc făcând comparații între acesta și LG-GW305. Desigur, ele nu sunt egale. E71 este un mini-computer și costă de două ori mai mult decât GW305, care este un telefon cu caracteristică de bază, cu o tastatură QWERTY. Dar linia de bază este că ambele sunt orientate spre segmentul de mesagerie al pieței.

GW305 pe E71
LG este mai ușor în greutate, butoanele sunt mult mai mari și au mai multe caractere care lipsesc pe tastatura lui E71.

GW305 are o mufă de 3, 5 mm, în timp ce E71 are o mufă audio de 2, 5 mm, deci dacă sunteți special în ceea ce privește muzica, adică folosiți cele mai bune căști disponibile, stați departe de E71. GW305 poate fi încărcat printr-un port USB, ceea ce nu se poate face pe calul vechi E71.

De asemenea, citiți: Cadourile Gadget pentru Crăciun 2012

De asemenea, GW305 citește imediat contactele de pe o cartelă SIM introdusă și dispune de opțiuni de editare a fotografiilor de sepia, negativă, embosare, schiță etc.

În mesaje, GW305 are vizionare prin SMS, pe care E71 nu o are.

De asemenea, LG GW305 necesită o perioadă mai scurtă de timp pentru a fi complet încărcată, în comparație cu Nokia, care durează mai mult și se pare că se scurge în același ritm ca LG, dacă nu chiar mai rapid.

E71 peste GW305
Și aici sunt zone în care E71 pur și simplu suflă GW305 din apă - Smartphone-urile Symbian spoturi 3G și WLAN.

E71 are dimensiuni mai mici, are un editor de documente și un dicționar încorporat.
De asemenea, are un port în infraroșu (lipsit de GW305), iar telefonul poate fi utilizat ca modem.

E71 are o camera de 3.2MP, care incepe captura de 2.0MP pe GW305. E71 este un dispozitiv multitasking, adică poate executa diferite sarcini în același timp, o funcție care depășește limitele GW305.

În sfârșit, aplicațiile terță parte dincolo de java pot fi instalate și rulează pe E71.

Deci, ce pare mai bine?
Dacă aveți un buget limitat și cumpărați un mesager QWERTY. Dacă nu sunteți într-un buget limitat, nu ar trebui să luați în considerare E71 în acest moment.

Bineînțeles, singura poate fi judecătorul a ceea ce vă satisface nevoile. Treceți peste informația disponibilă, cerințele dvs. și mușchii dvs. financiari, apoi decideți care dintre aceste două pradă este în valoare de devorare.

Recomandat
Lasă Un Comentariu