Principal » recenzii generale » Buget Nexus redefinit: Infinix Hot 2 Review

Buget Nexus redefinit: Infinix Hot 2 Review

recenzii generale : Buget Nexus redefinit: Infinix Hot 2 Review

Infinix Hot 2 este un dispozitiv care a câștigat o mulțime de recunoaștere (internațională), mult mai mult decât colegii și predecesorii săi. Acest lucru a fost susținut de parteneriatul dintre Google și Infinix pentru a lansa acest dispozitiv ca parte a proiectului fostului Android One din Africa. Opinia noastră Infinix Hot 2 este acum pregătită și puteți vedea cum funcționează în viața reală.

Aceasta este, practic, versiunea mai accesibilă a telefonului Nexus vreodată evaziv. Am cerut asta în această parte a lumii. Lansarea a adus multă entuziasm, dar se termină acolo? Comparativ cu alte dispozitive din această gamă de prețuri, Infinix Hot 2 este deja pe hârtie. Cum reflectă acest lucru în realitate? Cât de reușită a fost această căsătorie între Infinix și Google?

Acest lucru și mai mult vom accesa și, așa cum am promis, faceți bine justificarea acestei revizuiri telefonice. Privind caracteristicile sale cheie:

 • Afișaj HD IPS de 5 inci, de 720 × 1280 pixeli, (298 PPI).
 • Android 5.1.1 Lollipop, upgradeable la Android M.
 • Setul de cipuri MediaTek MT6580 cu procesor quad-core de 1, 3 GHz, GPU Mali 400-MP și 2 GB de memorie RAM.
 • 8 MP Camera de focalizare automată cu bliț LED, număr de pixeli 3840 x 2160 pixeli și înregistrare video de 1080p.
 • Cameră de 2 MP frontală cu număr de pixeli 2048 x 1152.
 • Spațiu complet de stocare de 16 GB (11 GB utilizabil).
 • Suport dual SIM, Atât Micro-SIM, cât și 3G.
 • Baterie amovibilă de 2200 mAh,

Dezavantaje principale

 • Nu există OTG USB.
 • Recunoaștere video cam cam cu rezoluție slabă.
 • Ar fi avut un rating de baterie mai mare.

Citiți detaliile detaliate Infinix Hot 2 Specificații AICI, precum și Hands on experience și Unboxing AIR.

Complet Infinix Hot 2 Review

Hardware

Asa cum am mentionat in revista Unboxing, Infinix Hot 2 are o asemanare apropiata cu seria Infinix Zero. Partea inferioară din spate este înclinată și se rotește în partea inferioară a telefonului. De asemenea, Hot 2 împărtășește cu Zero pozițiile modulului camerei foto, blițul cu LED-uri, butoanele de volum și de alimentare.

Acest telefon este fabricat din carcasă din plastic. Telefonul este frumos construit și se simte bine să țineți. Nu pare ieftin. până când încercați să deschideți capacul din spate, atunci vor fi observate crepuri de plastic.

Partea superioară are portul USB și mufa pentru căști de 3, 5 mm. Partea inferioară poartă grila difuzorului.

Proiecta

Infinix Hot 2 are un design deosebit, deși are câteva defecte pe care le-am dori să le evidențiem. Pe partea hardware, ramele sunt încă prea mari. Mai ales la capetele de sus și de jos. Poate că Infinix a terminat deja cu acest design înainte ca Google să vină și a dat peste Android. Faptul că avem chei de pe ecran pe acest dispozitiv ar fi trebuit să însemnem ca rama inferioară să fie făcută cât mai mică posibil. Se pare că acest lucru este valabil și pentru dispozitivele bugetare.

De asemenea, citiți: Un catalog al unei #MobilityGiveaway după alta din 2010 până în 2014

Pe partea software-ului . Tastatura de pe ecran acoperă o parte semnificativă a ecranului. Spațiul ecranului utilizabil este redus semnificativ la aproximativ 4, 7 inch (aproximativ). Secțiunea inferioară este pur și simplu neagră pe unele interfețe de aplicație. În mod normal, acest lucru ar fi trebuit să fie transparent sau să se amestece cu interfețele aplicației pentru a oferi un design uniform.

Software - ul

Acesta este punctul înalt al acestui dispozitiv. De fapt, unul dintre cele mai bune puncte de vânzare. Acest copil rulează stoc Android 5.1.1 Lollipop - cea mai recentă versiune de Android puteți găsi oriunde. Chiar și aceia care poartă unele nave amiral din această lume sunt încă să primească oficial această versiune de software pe dispozitivele lor. Nu numai că acesta este cel mai recent software Android, este implicit Android, săracă fără bloatware, personalizare sau clopote și fluiere suplimentare.


Există această înclinație pe care o experimentați pe acest dispozitiv Ca ceva care a fost eliberat de o sarcină grea. Experiența Android reală așa cum ar trebui să fie. Aveți încredere în mine, acest sentiment este rar și poate fi experimentat numai pe dispozitivul Infinix Hot 2 sau pe orice dispozitiv Nexus.

În sfârșit, ultimul avantaj al software-ului este că proprietarii programului Infinix Hot 2, ca parte a programului Android One, vor primi actualizări de software pentru o perioadă de doi ani. Cel puțin, suntem siguri că vom primi Android 6.0 (Marshmallow) cât de curând va veni, în timp ce frații noștri de pe TECNO, Innjoo și ceilalți sunt dispăruți pe Android KitKat.

Afișaj și interfață utilizator

Infinix Hot 2 este livrat cu un display HD de rezoluție de 720 x 1280 și PPI 320. Afișajul este excelent și exact ceea ce vă așteptați de la un afișaj HD. Când luminozitatea este setată la cea mai scăzută, există acea nuanță de culoare verzui închis pe care o atingi în locuri destinate să fie albe, poate că sunt ochii mei sau poate că e din tema stoc Android. Lansarea luminozității normalizează totul, totuși.

Acest dispozitiv are unghiuri de vizualizare excelente. Înclinați-o și veți vedea tot ce se întâmplă. Luminozitatea luminii solare aici este rea - aceeași pentru fiecare dispozitiv din acest segment de preț. Dar crescând luminozitatea, să vedeți bine sub lumina soarelui.

După cum am menționat mai devreme, Infinix Hot 2 rulează Android Lollipop, astfel încât interfața cu utilizatorul este Android Android, exact așa cum au făcut părinții fondatori. Bara de notificare, ecranul de pornire, sertarul de aplicații este tot Lollipop.

aparat foto

Camera este de 8 MP la spate și 2 MP pentru față. Cu toate acestea, mai târziu am descoperit că este de fapt 8.3 MP / 2.4 MP, respectiv. Camera foto din spate ia într-adevăr lumină spre deosebire de ceilalți senzori de 8 MP pe care i-am încercat. Imaginile ies ascuțite și culorile sunt mai naturale. În locuri întunecate, blițul funcționează bine și imaginile devin clare, deși nu le puteți compara cu telefoanele emblematice pe care le avem acum.

De asemenea, citiți: Fondator blog mobilitate blog-uri discuții în Nigeria

Camera de 2 MP frontală are proprietăți egoiste bune - dar nu există o astfel de gripă pe care o am cu Infinix pentru că nu o facem înclinată. Cazul este același cu alte modele Infinix, cum ar fi notele Infinix Hot și Infinix Hot.

Pentru a ne arăta cât de bună este camera de la Hot 2, mai jos sunt imagini de comparație cu Gionee M2 care are aceeași cameră de 8 MP. Acum tu ești judecătorul. Eșantionul Hot 2 se află în partea de sus și eșantionul Gionee M2 de mai jos:

Noapte împușcat.

Lumina zilei.

Multimedia

Infinix Hot 2 are difuzoare de sunet bune, Redarea muzicii este tare și clară. Muzică Google Play vine ca implicit și nu este deloc rău. Ascultarea muzicii este bine, aici atât cu difuzoare externe, cât și cu căști. Playerul video implicit Android este o prostie.

Pentru a vă bucura de o experiență mai bună de vizionare a videoclipurilor, va trebui să instalați o aplicație terță parte, cum ar fi MX Player. Radio FM după scanarea inițială salvează automat o listă de posturi preferate. De asemenea, acceptă înregistrarea.

Multitasking / Performanță

Infinix Hot 2 este excelent pentru multitasking. RAM-ul de 2 GB doar alunecă împreună cu Android. Deschide cum ar fi WhatsApp, GReader Pro, Chrome (cu 5 file deschise) și revenind la fiecare dintre ele, tot rămâne așa cum le-ai lăsat.

Un lucru amuzant aici. Modelele Hot 2 și Gionee M2 rulează același procesor quad-core de 1, 3 GHz, dar Hot 2 funcționează considerabil mai rapid. Mai jos sunt fotografiile de ecran ale testelor AnTuTu Benchmark și Quadrant.

Durata de viata a bateriei
Ventilatoare și entuziaști au întrebat, de ce ar avea acest dispozitiv o baterie (slabă) de 2200 mAh? Oamenii se vor agăța pentru a vedea o recenzie ca aceasta pentru a fi siguri de modul în care bateria durează înainte de a efectua o achiziție. Urechile sunt înțepătoare în anticipare pentru a ști cum se măsoară bateria de 2200 mAh.

Cu 2 cartele SIM instalate și 3G în permanență, 4 ore sau navigare și chat, câteva apeluri, 2 ore de redare a filmelor și 1 oră de jocuri, am reușit să obținem aproximativ 8 ore de utilizare înainte ca bateria să atingă 5%. În medie, Infinix Hot 2 vă va duce într-o zi de utilizare. Mai jos este o captură de ecran pentru cât timp poate dura. Partea dreaptă a graficului indică timpul de așteptare.

Trecerea la EDGE vă va economisi energie suplimentară. Trecerea la modul de economisire a bateriei vă va economisi chiar și sucul suplimentar.

Diverse
Infinix Hot 2 nu are funcția Double Tap to Wake, nici o opțiune USB OTG, deși opțiunea apare în Setări, am introdus un cablu USB și nu a apărut nimic.

Citiți de asemenea: Specificațiile Infinix Smart 2: Tot ce trebuie să știți

Pe acest telefon, după prima pornire, nu puteți încărca deloc niciun apk. Nu puteți accesa fișiere / directoare deoarece nu există niciun manager de fișiere implicit. Va trebui să vă conectați la internet, să instalați un manager de fișiere și Xender (sau orice altă aplicație de transfer de fișiere) sau să transferați fișierele APK prin Bluetooth.

O altă observație, când un hotspot WiFi a fost partajat de pe acest dispozitiv la laptopul meu Windows 7, a refuzat să se conecteze, dar a fost conectat pe un alt computer Windows 8. Nu putem încheia cu adevărat dacă aceasta este o problemă Windows 7. Dar vom vedea dacă problema poate fi corectată.

La fel ca orice alt dispozitiv Nexus, nu puteți conecta Infinix Hot 2 la 3G complet (numai modul preferat sau automat). Veți avea nevoie de o aplicație suplimentară, cum ar fi Comunicarea de notificare, pentru al fixa la 3G.

Acest telefon nu se încălzește. În timpul încărcării sau în timpul jocurilor. Un mare ups la Infinix și Google pe aceasta. Claritatea apelului este tare, clară și audibilă. Stocarea internă de 16 GB este complet împărțită, utilizându-se 11, 78 GB. Există o lumină de notificare în partea superioară care clipește roșu atunci când sosesc notificări sau verde, iar bateria atinge 90% în timpul încărcării.

Unele aplicații au fost preinstalate pe acest dispozitiv și includ: aplicațiile Carlcare, MTN Music +, aplicația My 2015, aplicațiile magazinelor Naij și Jumia.

Cuvintele finale
Infinix Hot 2 este un dispozitiv frumos în interior. Lucrul important aici este că este destinat unui grup de utilizatori. Doriți să experimentați Android în cea mai pură și cea mai reală formă? Obțineți fierbinte 2. Doriți să utilizați cea mai recentă versiune de Android pe dispozitivul dvs. și, de asemenea, să primiți cea mai recentă actualizare pe măsură ce vine? Primește Hot 2.

Avem câteva gripuri cu No OTG USB și mai ales cu durata de viață a bateriei. Eu personal am fi apreciat foarte mult dacă bateria a fost de până la 3000 mAh. Dar apoi, prețul ar fi crescut, ceea ce s-ar abate de la scopul real al proiectului Android One, care oferă cele mai bune specificații posibile la cele mai ieftine prețuri.

Infinix Hot 2 poate fi rezumat cu această frază: Este dispozitivul Nexus buget redefinit!

Recomandat
Lasă Un Comentariu