Principal » general » Broken Rank: Infinix este prea premium?

Broken Rank: Infinix este prea premium?

general : Broken Rank: Infinix este prea premium?

Mobilitatea Infinix a fost cunoscută pentru smartphone-urile care vizează sfârșitul bugetului pieței. Mai precis, gama "Hot" a grupului Infinix a fost întotdeauna vizată la cel mai scăzut segment al acestui segment bugetar. Acestea au fost cele mai accesibile smartphone-uri de la producător. Dar Infinix Hot S a răpit rangul. Există două variante. Cu varianta mult mai accesibila care costa N45, 500, Infinix Hot S nu este altceva decat un smartphone de buget. Întrebarea care vine imediat în minte este: Trebuie să întrebați: Infinix este premium?

Infinix este premium?

Prima dată când am citit că Hot S-ar avea un corp metalic, am știut că ceva nu este de acord. Apoi am citit scanerul de amprentă digitală, varianta RAM de 3 GB și camera și am început să bănuiesc că dispozitivul nu ar fi în clasa bugetară. Suspiciunile mele s-au dovedit a fi corecte.

Acesta este primul pas într-o mișcare a Infinix de a renunța la toga unui brand bugetar? Dacă Infinix este premium, atunci ne putem aștepta la o creștere a specificațiilor și a costurilor pe toată gama lor. Următoarea notă Infinix ar costa mai mult (nota 3 nu arată buget). Și următorul dispozitiv Zero ar costa mai mult.

Este, de asemenea, posibil ca Hot S să fie un experiment - ceva pentru a testa apele. Sau poate că este o nouă categorie de la sine, totuși nu este inclusă în categoria "Hot" de pe site-ul Infinix Mobility.

Oricare ar fi, vom vedea cum se desfasoara. Compania sursă a companiei Infinix, TECNO, a început o mișcare pentru segmentul mai premium de pe piața smartphone-urilor anul trecut, cu lansarea Phantom 5. Infinix pare să facă același lucru. iTel, un alt membru al familiei Transsion, se află încă foarte mult în partea de jos a piramidei.

De asemenea, citiți: Cum să copiați documentele pe un dispozitiv iOS de pe un PC

Fără îndoială, Infinix Hot S a pierdut rangul. Acest hottie este atât de fierbinte încât fanii precedenți Hot nu-l pot atinge. Daca poti scapa N45 500, insa, Infinix Hot S X521 arata ca o buna valoare pentru bani.

Recomandat
Lasă Un Comentariu