Principal » general » Viteza în bandă largă - nu toate modemurile și telefoanele sunt identice

Viteza în bandă largă - nu toate modemurile și telefoanele sunt identice

general : Viteza în bandă largă - nu toate modemurile și telefoanele sunt identice

Dacă cumpărați un modem USB, un dispozitiv MiFi sau un smartphone, este posibil ca ceea ce faceți să faceți este să apucați unul pe care îl doriți, atât timp cât este etichetat ca HSDPA activat. În acest caz, ați putea face o greșeală. Dispozitivele HSDPA au ratinguri de viteză diferite. În termeni de layman, HSDPA este o tehnologie 3G îmbunătățită. De aceea se numește 3.5G. Veți obține viteze mult mai mari decât ați putea obține pe baza 3G. În prezent, există rețele în Nigeria care oferă o viteză teoretică maximă de 42Mbps. Întrebarea este: Dispozitivul dvs. acceptă 42Mbps? 21Mbps, 14Mbps, 7.2Mbps, sau doar 3.6Mbps?

Aud și citesc unii utilizatori se plâng că vitezele de 3.5G pe care le primesc nu sunt cele pe care le promovează rețeaua. Uneori, problema este atât rețeaua cât și dispozitivul. Este posibil să aveți un dispozitiv care nu poate profita de viteza completă a rețelei.

Da; fiecare dispozitiv de utilizator are un rating de viteză maximă și dacă ceea ce aveți în mână este un smartphone sau un modem cu un rating maxim de 3, 6 Mbps, nu vă așteptați la nimic apropiat de viteze și performanțe de 21 Mbps. Da; De asemenea, știu că niciun utilizator nu va experimenta vitezele maxime teoretice anunțate de nicio rețea oriunde în lume, dar cu cât este mai mare viteza dispozitivului dvs., cu atât vor fi mai bune vitezele pe care le veți bucura.

De exemplu, Nokia Lumia 610 pe care o folosesc are acum o viteză maximă HSDPA de 7, 2Mbps, în timp ce Sony Xperia P pe care o revizuiesc în prezent este de 14, 4Mbps. Nu există nici o cale de a obține aceeași experiență pe ambele dispozitive, cu excepția faptului că rețeaua mea nu oferă nimic mai mult de 7, 2 Mbps. Același principiu se aplică și modemurilor USB și dispozitivelor MiFi. Fiecare dispozitiv mobil cu bandă largă are o capacitate maximă de viteză la internet, deci dacă internetul mobil în bandă largă este important pentru dvs., asigurați-vă că aveți întrebări și citiți înainte de a efectua această achiziție.

De asemenea, citiți: Puterea calculatoarelor de tip PC ajunge la telefon mobil cu Motorola RAZR i

Noroc!

Recomandat
Lasă Un Comentariu