Principal » general » Un scurt hands-on cu Sony Ericsson Xperia Arc

Un scurt hands-on cu Sony Ericsson Xperia Arc

general : Un scurt hands-on cu Sony Ericsson Xperia Arc

Weekend-ul trecut, mi-am pus mâna pe Sony Ericsson Xperia Arc pentru un brief-hands-on. Sincer, Xperia Arc este unul bun de la Sony Ericsson. Dispozitivul multifuncțional de 4, 2 "are o cameră de 8.1 megapixeli cu bliț LED și înregistrare video HD. Se execută pe Android 2.3 (Gingerbread).

Iată motivele majore pentru care iubesc Xperia Arc:

  • Touch Screen: ecranul LCD multi-touch capacitiv din sticlă cu ajutorul tehnologiei Sony Mobile BRAVIA Engine a primit mai întâi atenția mea și ma făcut să mă îndrăgostesc de ea
  • Port HDMI: Acesta este folosit pentru conectarea ecranului dvs. Xperia Arc la televizor. Modul în care această lucrare este că tot ceea ce faceți pe telefonul dvs. se afișează direct pe ecranul televizorului la care este conectat.
  • Viteza: a încercat să facă câteva lucruri pe ea și a răspuns destul de repede (Aceasta nu ar trebui să fie o surpriză pentru un procesor de 1Ghz).
  • Elegant: Este un smartphone foarte elegant și este foarte ușor
  • Calitate bună a sunetului
  • Avantajul Android: Când l-am întrebat pe proprietar de ce a cumpărat-o, primul său răspuns a fost "... pentru că rulează Android". Deci, telefonul se mândrește cu toate avantajele bune ale platformei Android pe care vă puteți gândi.

Contra

  • M-am uitat la o cameră frontală și lipsea. Nu prea bine
  • Memorie interna scăzută: Spre deosebire de alte dispozitive Android care au o memorie internă mare, Xperia Arc are doar spațiu de stocare de 320 MB. Acest lucru este prea mic pentru acest tip de smartphone.
1 Cool Feature: Xperia este foarte elegant

Verificați pagina oficială Sony ericsson Arc pentru specificațiile complete.

CONCLUZIE
În general vorbind, Xperia Arc este o cumpărare bună, în opinia mea. Am avut o experiență minunată, deși scurtă, cu ea sâmbătă. Probabil mi-ar fi descoperit mai multe păreri despre el dacă aș fi jucat cu el mai mult. Oricum, vă voi informa cu privire la cele mai recente descoperiri ale telefonului, de îndată ce îmi voi aduce din nou degetele.

De asemenea, citiți: Vizz Africa Mobile a lansat

Arcul vinde în prezent aproximativ N95, 000 pe piață.

Recomandat
Lasă Un Comentariu