Principal » general » Stiri: Ericsson vrea din Sony Ericsson?

Stiri: Ericsson vrea din Sony Ericsson?

general : Stiri: Ericsson vrea din Sony Ericsson?

Citat din InformationWeek :

Potrivit unei reviste de tehnologie germană, Ericsson caută modalități de a-și sfârși rolul în societatea mixtă Sony (NYSE: SNE) Ericsson. Ericsson și Sony sunt în discuții pentru a elabora un plan, dar aparent finanțarea acordului este o mare problemă.

Publicația germană Manager-Magazin.de raportează că Ericsson a abordat de curând Sony pentru a vorbi despre Sony Ericsson de telefonie mobilă a celor două companii.

Ericsson vrea.

Citeste tot articolul de presa: Ericsson vrea de la Sony Ericsson Joint Venture

Telefoanele Ericsson au fost preferate de mine, din simplul motiv că au oferit mai multe caracteristici și funcționalități decât telefoanele altor producători din același grup de prețuri. Tradus, înseamnă că telefoanele Ericsson au oferit mai multă valoare pentru bani. Vorbim despre dispozitive precum R320s și R380s. Apoi Ericsson a intrat în joint-venture cu Sony, și lucrurile s-au schimbat.

Între timp, telefoanele Sony (de atunci) se aflau și ele într-o clasă proprie. Sony va fi creditată cu cadranul inovator de jog, văzut pe telefoanele anterioare Sony Ericsson. Îmi amintesc că dețin un Sony J5 și a fost un dispozitiv excelent în zilele lui.

De ce doreste Ericsson? Se va întâmpla acest divorț? Poate Sony să dețină fortul în absența lui Ericsson?

Recomandat
Lasă Un Comentariu