Principal » general » BRAVO! la Android. Află de ce aici

BRAVO! la Android. Află de ce aici

general : BRAVO!  la Android.  Află de ce aici

Bravo! Bravo! Bravo! la ANDROID OS și toți utilizatorii actuali și fanii. În ceea ce privește cei care încă mai așteaptă să accepte că Android este cel mai bun sistem de operare, vom fi pregătiți să vă acceptăm ca fan după ce vă decideți. În câteva "postări" de la aceasta, voi examina câteva telefoane mobile și tablete care rulează sistemul de operare Android.

Între timp, permiteți-mi să împărtășesc câteva motive pentru care nu-mi fac capul meu pentru sistemul de operare Android Android. Mi-am spus recent prietenilor mei că "nu pot cumpăra niciun smartphone dacă nu rulează pe Android". Afla de ce mai jos:

  • Este OpenSource: Android fiind opensource înseamnă că oricine (producătorii sau chiar dvs.) care dorește să utilizeze Android (pentru dezvoltarea produselor) nu are nevoie să plătească pentru taxa de licență, de obicei, de la Google, pentru ao dezvolta și personaliza în continuare pentru uz propriu . Avantajul este că îmbunătățirea și dezvoltarea Android este deschisă pentru "toți". Între timp, sunt o persoană din Opensource, oricum.
  • Android oferă spațiu de alegere: spre deosebire de prietenii noștri care folosesc Blackberry, iTouch și multe altele. Toate acestea sunt strict legate de factorii lor de decizie (de exemplu, iOs rulează numai pe produse Apple, bbOS rulează numai pe produse RIM și multe altele.) Pe de altă parte, există mulți producători de telefoane care folosesc smartphone-uri și tablete cu Android, , Sony, Huaiwei chiar și producători de telefoane chinezești (Chinko) - Așteptați un articol în acest sens în curând.Avantajul este că oferă spațiu pentru alegere.De exemplu, poate nu îmi place telefoanele făcute de un anumit producător datorită unor erori tehnice pe de o parte, eu pot trece cu ușurință la un producător mai bun și încă mai bucurați de caracteristicile mele Android atâta timp cât noul producător are un telefon cu Android android (de exemplu, domnul S displace maker Y, deoarece bateriile lor nu fac ultima lnog ... el apoi comută să producă Z și continuă să se bucure de sistemul său de operare Android).
  • Marea piață de aplicații: datorită statutului opensource al sistemului Android, mulți dezvoltatori sunt încurajați să își dezvolte aplicațiile și să se încarce pe Android Market. Aceasta înseamnă, în schimb, mai multe aplicații pentru utilizatori. În aprilie 2011 au existat 206 143 de aplicații Android cu peste 3 milioane de descărcări. Statistica sa schimbat însă de atunci.
  • Se bucură de un sprijin excelent de la Google Mare.
Am multe alte motive pentru a spune da Android. O voi limita la cele de mai sus, deoarece o mână de alte motive sunt supuse dispozitivelor care le oferă. Ce mai astepti? Mergeți la ANDROID PHONE și începeți să vă bucurați de avantajele minunate.
Recomandat
Lasă Un Comentariu