Principal » general » Imprumuta cărți electronice de la biblioteca locală cu ușurință utilizând această aplicație

Imprumuta cărți electronice de la biblioteca locală cu ușurință utilizând această aplicație

general : Imprumuta cărți electronice de la biblioteca locală cu ușurință utilizând această aplicație

În unele țări, sistemele bibliotecilor publice au acum o secțiune electronică. Acest lucru vă face ușor să împrumutați cărți electronice de oriunde vă aflați. Tot ce ai nevoie este cardul tău de bibliotecă. Cu toate acestea, în unele cazuri procesul de obținere a unei cărți electronice este prea complex și confuz. Dar dacă sunteți abonat la rețeaua e-book OverDrive, puteți împrumuta cu ușurință cărți electronice de la biblioteca locală. Doar folosește Libby.

Libby este o aplicație strălucitoare creată de OverDrive Networks pentru a vă ajuta să împrumutați cărți electronice din biblioteca locală mai ușor și mai rapid. Aplicația vă permite să adăugați biblioteca locală, apoi vă detectează locația. Când adăugați informațiile despre bibliotecă și carduri, puteți începe să verificați cărțile.

Aplicația este destul de intuitivă și are un design minimal. Funcția cititor de cărți electronice este destul de ușor de utilizat, iar funcția audio-carte este excelentă. De asemenea, cărțile sunt gratuite. În sfârșit, aplicația este disponibilă atât în ​​Magazinul Google Play cât și în Magazinul Apple App Store. Deci, verificați-l și începeți să citiți.

Urmați aceste linkuri respective pentru a descărca Libby pentru Android și Libby pentru iPhone / iPad.

Recomandat
Lasă Un Comentariu