Principal » general » Bolt Browser întrerupt

Bolt Browser întrerupt

general : Bolt Browser întrerupt

Notă de pe site-ul browser-ului Bolt:

Dragă Utilizator BOLT,

Serviciul gratuit de navigare mobilă BOLT va fi întrerupt. Din nefericire, circumstanțele economice ne împiedică să continuăm un serviciu gratuit. Ne cerem scuze pentru orice neplăcere și vă mulțumim pentru loialitatea și sprijinul acordat.

Echipa BOLT

Sper că dezvoltatorii noștri și întreprinzătorii de internet citesc între linii. Modelul free freemium nu funcționează întotdeauna. De fapt, foarte puțini reușesc. Auzim acest lucru, deoarece Bolt a devenit bine cunoscut înainte de a fi întrerupt.

Ca întotdeauna, "motivatorii" indică o listă exclusivă și foarte scurtă de servicii de succes, de exemplu Facebook, Twitter etc., dar statisticile sunt disponibile pentru oricine care are grijă să privească sub suprafața hype-ului. Marea majoritate a serviciilor gratuite de freemium mor în câțiva ani. Aceste povești de succes sunt excepțiile.

Este chiar mai rău în condițiile economice actuale. Dacă nu găsiți o modalitate de a vă taxa pentru serviciile sau produsele dvs., probabil că acestea nu merită prea mult și putem face fără ele în cele din urmă.

A spus Nuff.

Recomandat
Lasă Un Comentariu