Principal » general » Bluestacks: noul mod de a rula aplicații Android pe Windows

Bluestacks: noul mod de a rula aplicații Android pe Windows

general : Bluestacks: noul mod de a rula aplicații Android pe Windows

Acest lucru poate părea ciudat, dar am căutat o modalitate de a rula aplicații Android pe PC-ul meu. Acest lucru se datorează faptului că îmi place să revizuiesc aplicații. Instalarea aplicațiilor nepublicate de pe o piață care conține un depozit imens de aplicații buggy poate fi extrem de riscantă. Deci, m-am gândit și căutând cum pot testa aceste aplicații pe PC-ul meu. Chiar dacă aplicațiile conțin erori, aceasta va afecta numai programul necesar pentru a rula pe PC-ul meu.

Prima mea opțiune a fost să folosesc Android SDK care nu este atât de ușor de utilizat. Nu mi-am găsit drumul prin jur.

La 27 martie, a fost lansată noua versiune beta a unei aplicații Windows numită Bluestacks. Bluestacks vă permite să testați aplicații Android pe PC. Bluestacks a fost lansat pentru prima data in octombrie 2011 (versiunea alfa).

INSTALARE

  • În funcție de conexiunea dvs., instalarea Bluestacks va dura destul de mult. Vizitați www.bluestacks.com și apăsați butonul "Descărcați acum". Fișierul de instalare va fi descărcat (3.6MB).
  • Lansați programul de instalare descărcat și urmați instrucțiunile la fel ca orice altă aplicație Windows. E destul de simplu. Aici trebuie să așteptați ca fișierele rămase să fie descărcate. Este de așteptat ca acest lucru să dureze ceva timp, în funcție de conexiunea dvs. Am instalat a mea printr-o conexiune 3.5G și a durat aproximativ 15 - 2 minute.

PROS

  • Bluestacks vă oferă acces la aplicații Android pe Android Market, GetJar, Amazon AppStore și 1Mobile Market. Are o bară de căutare pe ecranul de pornire, care vă permite să căutați direct aplicații. Când introduceți o aplicație pentru a căuta, aceasta caută aplicația pe cele patru platforme de descărcare a aplicațiilor Android disponibile (Android Market, GetJar, Amazon AppStore și 1Mobile Market)
  • Un lucru pe care îmi place Bluestacks este că afișează sugestii Apps în partea dreaptă a ecranului pe baza aplicației pe care o utilizați în prezent. De exemplu, dacă lansați Whatsapp, acesta va afișa aplicațiile asociate, cum ar fi Kakoa Talk, Viber și altele asemănătoare.
  • Bluestacks vă oferă opțiunea de a vă sincroniza telefonul Android cu aplicația desktop. Acest lucru vă permite să aveți aplicațiile pe care le-ați instalat pe telefonul dvs. Android chiar pe PC-ul dvs. și vice versa. Vi se va cere să descărcați aplicația BlueStacks Cloud Connect pentru a activa această funcție. "După ce aplicația App Player se instalează pe o mașină, apare o solicitare de informații despre dispozitiv Android, după care se generează un cod care, odată ce a intrat în Could Connect, permite asocierea unui dispozitiv Android cu PC-ul."
De asemenea, citiți: Când Echo dvs. înregistrează o conversație privată și împărtășește cu alții

CONS

  • Aplicațiile crash frecvent: Știu că acest lucru se întâmplă chiar în Android. Twitter-ul meu pentru Android se blochează prea des imediat, îmi reîmprospătesc cronologia. Poate e doar PC-ul meu.
  • Acțiunile dvs. obișnuite pentru Windows nu vor funcționa pe Bluestacks: Acțiunile Windows precum Control C, Control V și plăcile nu funcționează în ferestrele Bluestacks. În mod predominant, veți folosi doar mouse-ul și tastele cursorului. Ei bine, acest lucru nu ar trebui să fie con, dar este pentru mine pentru că eu uneori uit asta în mediul Bluestacks. Uneori, mă simt ca tăierea și lipirea câtorva propoziții, eu doar plesc "Ctrl + C" cheile și voi vedea litera "C" afișat pe ecran. Cu timpul, mă voi obișnui cu asta.

Bluestacks este încă în versiune beta. Cu toate acestea, nu se poate aștepta ca un emulator terță parte ca Bluestacks să lucreze cu eficiență de 100%. Este doar un emulator, nu ar trebui să înlocuiască dispozitivul tău Android.

În afară de cele de mai sus, Bluestacks funcționează fără probleme pe PC-ul meu. Am rula pe o memorie RAM de 6 GB, 2.13GHz Windows 7 și este rapid. Funcționează pe Windows XP, Vista și Windows 7.

Am instalat și utilizat mai multe aplicații, inclusiv Facebook pentru Android, Twitter pentru Android, Pulse, Dolphin Browser HD, Opera Mini, StumbleUpon, YourVerion, AngryBirds și multe altele.

În general, Bluestacks este o aplicație minunată pe care o aveți pe PC dacă sunteți tipul care vă va plăcea să testați mai multe aplicații fără a vă face rău dispozitivul, la fel ca mine.

BLUESTACKS ÎN PICS

Bluestacks Acasă ecran
Pagina de pornire a blogului de mobilitate utilizând Dolphin Browser HD
Gestionați ecranul Aplicații
Ecran păsări supărat
Recomandat
Lasă Un Comentariu