Principal » general » BlackBerry v6.1 redenumit v7 - ce altceva?

BlackBerry v6.1 redenumit v7 - ce altceva?

general : BlackBerry v6.1 redenumit v7 - ce altceva?

BlackBerry v6.1 a fost upgrade-ul evolutiv la BlackBerry v6 anunțat de Research In Motion (RIM) la începutul anului.

BlackBerry v7 a fost zvonit ca versiunea de sistem care ar aduce QNX (sistemul de operare pe care BlackBerry PlayBook comprimat rulează) pe smartphone-uri BlackBerry.

Sunteți cu noi până acum?

Băieții de la CrackBerry au acum pe o bună autoritate că v6.1 va fi dezvăluit ca v7 săptămâna viitoare la BlackBerry World - și nu; nu va rula QNX. Aparent, RIM a decis să nu apeleze actualizarea viitoare v6.1, deoarece nu va fi destul de compatibilă cu actuala recoltă de smartphone-uri BB din cauza anumitor cerințe hardware - de aceea o copiați versiunea 7.

Oricum, am auzit că actualizarea viitoare este una foarte dulce (și deja credem că v6 este dulce, deci poți să salivezi un pic). Doar pentru a avea o idee, aici este o listă de caracteristici de așteptat în v7 viitoare:

  • Experiență mai rapidă a utilizatorilor - Pe lângă experiența de generare a mai multor CPU-uri în noua generație de hardware BlackBerry, RIM implementează ceva denumit "Liquid Graphics", care optimizează conductele grafice și aplicațiile BlackBery Java pentru a oferi creșteri ale performanțelor cadrelor pe secundă cu acțiune instantanee / răspuns, animații fluide etc. Ar trebui să fie cea mai bună experiență touchscreen încă. În versiunea 6.1, suportă o grafică de înaltă rezoluție (color de 24 de biți) în toate aplicațiile și utilizează hardware-ul și arhitectura pentru a reduce Lagarea și Latența UI.
  • Îmbunătățirea navigării pe web - noul browser va permite creșterea intensității procesării și a accelerației grafice grafice pentru a furniza ceea ce RIM se așteaptă să fie performanță de vârf în domeniu.
  • Căutarea mai puternică - Căutarea universală a BlackBerry 6 va fi extinsă pentru a permite acum căutarea universală pe bază de voce. Vor exista, de asemenea, trucuri grafice aici pentru a îmbunătăți SUA.
  • Personalizare mai mare - Veți putea gestiona panourile de ecran de pe ecranul BlackBerry 6 (dezactivați / ascundeți diferite vizualizări, cum ar fi Media, Preferințe etc., după cum doriți.
  • Tastatura virtuală îmbunătățită pe dispozitivele cu ecran tactil - așteptați o tastatură virtuală mai bună cu un singur punct de intrare pentru numere / simboluri din modul alfabetic și vizualizări îmbunătățite pentru a afișa stări temporare și pentru a ascunde tastatura.
De asemenea, citiți: Când este momentul potrivit pentru a obține un dispozitiv mobil?

Pe partea hardware, vă puteți aștepta la smartphone-urile BlackBerry cu procesoare mai rapide, înregistrare video HD, suport grafic grafic 3D, afișări de rezoluție mai ridicată și actualizări de memorie.

Sursa 1 | Sursa 2

Recomandat
Lasă Un Comentariu