Principal » general » Aplicația BlackBerry Travel este acum disponibilă în Africa

Aplicația BlackBerry Travel este acum disponibilă în Africa

general : Aplicația BlackBerry Travel este acum disponibilă în Africa


BlackBerry® Travel ™, o aplicație nouă care oferă utilizatorilor de telefoane inteligente BlackBerry® o experiență integrată și contextuală complexă, planificând, rezervând, gestionând și partajând activitățile de călătorie rapid și ușor, este acum disponibilă în Kenya și Nigeria.

Aplicația BlackBerry Travel oferă notificări rapide de împingere și integrarea fără probleme a itinerariilor de călătorie, a profilurilor și a actualizărilor privind starea zborurilor în calendarul familiar BlackBerry. Când o nouă confirmare a rezervării sau un itinerar ajunge în căsuța de e-mail a utilizatorului, aplicația BlackBerry Travel este actualizată automat cu detaliile relevante, ceea ce face planificarea și gestionarea călătoriilor mai ușoare ca niciodată.

Cu tehnologia de împingere BlackBerry, aplicația BlackBerry Travel poate să îi informeze pe utilizatori și să-și controleze itinerariile, monitorizând stadiile de zbor și notificându-le prompt cu privire la modificările informațiilor lor de călătorie. Aplicația poate identifica chiar omisiuni potențiale sau preocupări de programare cu itinerariile, cum ar fi lipsa locurilor de cazare sau a conflictelor de timp și oferă utilizatorilor sugestii.

Aplicația BlackBerry Travel reunește, de asemenea, uneltele pe care călătorii au nevoie în timp ce planifică în deplasare, inclusiv:

  • Rezervare de hoteluri
  • Prognoza meteo
  • Funcția de căutare locală

În plus, utilizatorii de telefoane smartphone BlackBerry pot să-și împărtășească informațiile despre călătorie cu colegii, prietenii și familia prin e-mail sau prin intermediul LinkedIn®, direct din aplicația BlackBerry Travel. Integrarea prin LinkedIn permite utilizatorilor să caute persoane din rețeaua lor care se vor afla în același oraș, să trimită mesaje către contacte și să își actualizeze starea.

Aplicația BlackBerry Travel oferă, de asemenea, un portal web care permite utilizatorilor să descarce zboruri și să închirieze mașini, precum și să tipărească și să editeze itinerarii de pe calculatorul lor.

De asemenea, citiți: RIM să furnizeze operatorilor o nouă platformă mobilă de gaming mobil BBM

Aplicația BlackBerry Travel a fost construită în colaborare cu WorldMate, lider în platformele mobile de călătorie. WorldMate și RIM colaborează cu lideri în industria călătoriilor, cum ar fi Continental Airlines, Expedia Affiliate Network, Hilton Worldwide, Starwood Hotels and Resorts, United Airlines pentru a oferi utilizatorilor de aplicații BlackBerry Travel o experiență mobilă uimitoare.

Aplicația BlackBerry Travel va fi disponibilă astăzi ca descărcare beta din categoria Centrul de testare de pe BlackBerry App World ™ (www.blackberry.com/appworld). Aplicația este gratuită și funcționează pe anumite smartphone-uri BlackBerry care rulează BlackBerry® 5 OS (Software Device) sau mai mare.

* Pentru mai multe informații, vizitați www.blackberry.com/travel

* BlackBerry Travel este disponibil la lansare pentru seria de smartphone-uri BlackBerry® Bold ™, BlackBerry® Torch ™, BlackBerry® Storm ™ și BlackBerry® Curve ™.

Recomandat
Lasă Un Comentariu