Principal » general » BlackBerry Tour 9630 licitație

BlackBerry Tour 9630 licitație

general : BlackBerry Tour 9630 licitație

Avem un nou deblocat BlackBerry 9630 Tour de vânzare. Este în stare nouă și nu are defecte / defecte fizice sau de performanță.

Accesorii disponibile:

  1. Baterie
  2. Încărcător

Prețul curent pe piață pentru dispozitivul cu cutie nou este: N67, 000.00

Prețul inițial de licitare este: N30, 000.00

Puteți trimite oferta dvs. prin postarea în secțiunea de comentarii. Vă rugăm să includeți numărul dvs. GSM, pentru a vă putea contacta dacă este necesar.

Oferta cea mai mare pentru fiecare dispozitiv câștigă. Dacă pe un dispozitiv există un singur ofertant, persoana respectivă câștigă.

Licitarea este deschisă persoanelor fizice cu sediul oriunde în Republica Federală Nigeria.

  • Ofertantul preferat trebuie să plătească și să colecteze telefonul specific de la biroul nostru din Ojodu (nu Ogudu), Lagos, în termen de 48 de ore de la anunțarea unui câștigător.
  • În mod alternativ, un ofertant câștigător care locuiește în afara Lagos poate plăti prin depunere bancară într-un cont bancar desemnat și, de asemenea, să organizeze trimiterea telefonului prin curier la costuri proprii și cu toate riscurile asociate livrării.
  • Dacă un ofertant preferat nu reușește să îndeplinească termenul limită, va fi contactat cel mai apropiat ofertant cel mai mare pentru a ridica respectivul telefon.

Licitarea este acum activată.

Recomandat
Lasă Un Comentariu