Principal » general » BlackBerry aruncă în tabletă dual-core - Playbook

BlackBerry aruncă în tabletă dual-core - Playbook

general : BlackBerry aruncă în tabletă dual-core - Playbook

Când credeți că ați văzut totul, altcineva se lasă cu o șansă câștigătoare. RIM, producători de Blackberry au sărit în jocul tabletei cu un dispozitiv uimitor - Playbook-ul.

Iată corpul comunicatului de presă al RIM:

San Francisco, CA - BlackBerry DeVCON 2010 - Research In Motion (RIM) a redefinit astăzi posibilitățile pentru computerele mobile prin dezvelirea noii table BlackBerry® PlayBook ™ profesionale și a tabletei BlackBerry® Tablet .

Perfect pentru organizații mari sau pentru o "armată a unuia", BlackBerry PlayBook este proiectat să ofere utilizatorilor ceea ce doresc, inclusiv navigarea web fără compromisuri, multitasking adevărat și multimedia performante, asigurând în același timp caracteristici avansate de securitate, box suport pentru întreprinderi și o platformă de dezvoltare descoperită pentru departamentele IT și dezvoltatorii. BlackBerry PlayBook, incredibil de puternic și inovator, este cu adevărat un produs care schimbă jocul pe piața de tablete în creștere.

"RIM a hotărât să construiască cea mai bună comprimată profesională din industrie cu caracteristici hardware de ultimă oră și unul dintre cele mai robuste și flexibile sisteme de operare din lume", a declarat Mike Lazaridis, președinte și co-CEO la Research In Motion. "BlackBerry PlayBook lovește puternic marca cu putere de vârf din industrie, multitasking adevărat, navigare web fără compromisuri și multimedia de înaltă performanță."

Tableta pe care o vei lua peste tot
Acest comprimat frumos proiectat și incredibil de puternic este ultra portabil, ultra subțire și foarte convenabil atât pentru muncă, cât și pentru joc. Măsoară mai puțin de o jumătate de centimetru grosime și cântărește mai puțin de o lire, BlackBerry PlayBook dispune de un afișaj de înaltă rezoluție de 7 ", care arată și se simte excelent în mâna ta. Cu un astfel de amestec unic de utilitate, performanță și portabilitate, veți dori să o luați peste tot.

Benchmark-ul nou în performanța tabletelor

În inima sa, BlackBerry PlayBook este o sursă de putere multitasking. Performanța sa revoluționară este alimentată în comun de un procesor dual-core de 1 GHz și de noul sistem de operare BlackBerry Tablet, care susține multiprocesarea simetrică reală. Împreună, puterea de procesare abundentă și sistemul de operare extrem de sofisticat permit ca BlackBerry PlayBook să ofere utilizatorilor o experiență multitasking adevărată și o experiență cu ecran tactil cu o capacitate ridicată de reacție și de reacție pentru aplicații și servicii de conținut.

De asemenea, citiți: Taytronik lansează jocul Ayo pentru Android

Navigare Web fără compromisuri
Cu suport pentru Adobe® Flash® Player 10.1, Adobe® Mobile AIR® și HTML-5, BlackBerry PlayBook oferă clienților o experiență web fără compromisuri și de înaltă fidelitate și le oferă posibilitatea de a se bucura de toate site-urile, jocurile și media internetul. De mai bine de un deceniu, industria de telefonie mobilă a lucrat pentru a reduce decalajul dintre "rețeaua web" și dispozitivele mobile prin intermediul diverselor aplicații și tehnologii și, de fapt, un număr semnificativ de aplicații mobile astăzi servesc încă pur și simplu ca proxy pentru conținutul web care există deja pe web. BlackBerry PlayBook închide acest decalaj și aduce experiența web reală, deplină, utilizatorilor de telefonie mobilă, deschizând totodată noi oportunități noi și mai interesante pentru dezvoltatori și editori de conținut.

Multimedia de înaltă performanță
BlackBerry PlayBook dispune de funcții multimedia premium pentru a sprijini experiențe mobile de înaltă calitate. Acesta include camere HD duale pentru captura video și conferințe video care pot înregistra în același timp HD video și un port de ieșire HDMI pentru prezentarea creatiilor pe afișajele externe. BlackBerry PlayBook oferă, de asemenea, un sunet stereo bogat și un player media care rivalizează cele mai bune din industrie.

Integrare BlackBerry
Pentru acei utilizatori BlackBerry PlayBook care au un smartphone BlackBerry *, va fi de asemenea posibil să împerecheați tableta și telefonul smartphone utilizând o conexiune Bluetooth® sigură. Aceasta înseamnă că pot opta pentru utilizarea afișajului mai mare pentru tablete pentru a vizualiza fără probleme și în siguranță toate mesajele e-mail, BBM ™, calendarul, sarcinile, documentele și alte tipuri de conținut pe care se află (sau este accesibil) prin telefonul smartphone. De asemenea, pot să-și folosească tableta și smartphone-ul interschimbabil fără să se preocupe de sincronizarea sau duplicarea datelor. Această integrare sigură a tabletelor BlackBerry și a smartphone-urilor este o caracteristică deosebit de utilă pentru acei utilizatori de afaceri care doresc să-și lase laptopul în urmă.

De asemenea, citiți: BLU Life One X2 Mini este mai mic și mai puternic

Enterprise Ready
Datorită experienței de împerechere Bluetooth fără întreruperi și securizate și a arhitecturii sistemelor de operare de bază, foarte sigură, BlackBerry PlayBook este disponibilă și compatibilă cu întreprinderile (BlackBerry® Enterprise Server). Când este conectat prin Bluetooth, conținutul de smartphone este vizibil pe tabletă, dar conținutul rămâne de fapt stocat pe telefonul smartphone BlackBerry și este temporar stocat în cache pe tabletă (și sub rezerva controalelor de politică IT). Cu această abordare a securității informațiilor, departamentele IT pot implementa BlackBerry PlayBook către angajați în afara casetei fără a vă îngrijora de problemele de securitate și de gestionare care apar atunci când datele corporative sunt stocate pe un alt dispozitiv.


QNX Neutrino Fiabilitate
Sistemul BlackBerry Tablet este construit pe baza arhitecturii microkernel QNX® Neutrino®, una dintre cele mai fiabile, mai sigure și mai robuste arhitecturi ale sistemului de operare din lume. Neutrino a fost întărit de câțiva ani și este folosit pentru a sprijini aplicațiile critice în toate domeniile, de la avioane, trenuri și automobile până la echipamente medicale și cele mai mari routere de bază care rulează Internetul. Noul sistem BlackBerry Tablet OS utilizează și se bazează pe multele potențiale dovedite ale acestei arhitecturi QNX Neutrino pentru a sprijini o experiență de computere de calitate profesională și pentru a redefini posibilitățile de calcul mobil.

Un sistem de operare creat pentru dezvoltatori
Arhitectura microkernel bazată pe Neutrino în sistemul BlackBerry Tablet oferă performanțe excepționale, o scalabilitate ridicată, securitatea Common Criteria EAL 4+ și suport pentru instrumente standard industriale deja cunoscute de sute de mii de dezvoltatori. Sistemul de operare este pe deplin compatibil cu POSIX, permițând o portabilitate ușoară a codului bazat pe C, sprijină Open GL pentru aplicații intensive grafice 2D și 3D cum ar fi jocuri și va rula aplicații construite în Adobe Mobile AIR, precum și noua platformă de aplicații BlackBerry® WebWorks ™ (care va permite ca aplicațiile să fie scrise pentru a rula pe tablete BlackBerry PlayBook, precum și pe smartphone-uri BlackBerry cu BlackBerry® 6). Sistemul BlackBerry Tablet va sprijini, de asemenea, dezvoltatorii Java care să le permită să introducă cu ușurință aplicațiile BlackBerry 6 existente în mediul de operare BlackBerry Tablet OS.

Citește și: Cele mai bune aplicații Android pentru studenți

Caracteristicile principale și specificațiile BlackBerry PlayBook includ:

 • 7 "LCD, 1024 x 600, WSVGA, ecran tactil capacitiv, cu suport complet multi-touch și gest
 • BlackBerry Tablet OS cu suport pentru multiprocesare simetrică
 • Procesor dual-core de 1 GHz
 • 1 GB RAM
 • Camerele Dual HD (3 MP cu fața în față, 5 MP cu fața în spate), acceptă înregistrarea video HD de 1080p
 • Redare video: 1080p HD video, H.264, MPEG, DivX, WMV
 • Redare audio: MP3, AAC, WMA
 • Ieșire video HDMI
 • Wi-Fi - 802.11 a / b / g / n
 • Bluetooth 2.1 + EDR
 • Conectori: microHDMI, microUSB, contacte de încărcare
 • Deschis, platformă de aplicații flexibilă cu suport pentru WebKit / HTML-5, Adobe Flash Player 10.1, Adobe Mobile AIR, Adobe Reader, POSIX, OpenGL, Java
 • Ultra subțire și portabil:
  o Măsuri 5.1 "x7.6" x0.4 "(130mm x 193mm x 10mm)
  o Cântărește mai puțin de o lire (aproximativ 0, 9 lb sau 400g)
 • Caracteristicile și specificațiile suplimentare ale BlackBerry PlayBook vor fi distribuite la sau înainte de data lansării acestui produs în magazinele de vânzare cu amănuntul.
 • RIM intenționează să ofere și modele 3G și 4G în viitor.

Disponibilitate
BlackBerry PlayBook se așteaptă să fie disponibilă în magazinele de vânzare cu amănuntul și în alte canale din Statele Unite la începutul anului 2011, cu lansări pe alte piețe internaționale începând cu trimestrul (calendarul) Q2.

Iată previzualizarea oficială a versiunii:

Playbookul pare a fi interesant și are toate trăsăturile unui câștigător. Dar vom vedea cum funcționează totul când dispozitivul lovește străzile.

Credite: Vă mulțumim pentru deoladoctor pentru bump!

Recomandat
Lasă Un Comentariu