Principal » general » BlackBerry ajunge la dezvoltatorii africani la Mobile Web West Africa

BlackBerry ajunge la dezvoltatorii africani la Mobile Web West Africa

general : BlackBerry ajunge la dezvoltatorii africani la Mobile Web West Africa

Research In Motion (RIM), compania din spatele soluției BlackBerry®, va ajunge la dezvoltatorii africani la evenimentul Mobile Web West Africa din 25 și 26 aprilie în Lagos, Nigeria.

Utilizatorii finali și dezvoltatorii pot colabora cu reprezentanții și purtătorii de cuvânt al BlackBerry și pot pune întrebări pe care le au despre soluția BlackBerry. Persoanele care sunt interesate să afle mai multe despre dezvoltarea de aplicații pentru platforma BlackBerry® vor putea accesa informații de la primirea experților tehnici ai RIM.

Lelany Sommers, Manager de Operațiuni Senior pentru Research In Motion, va vorbi despre revoluția mobilă africană în prezentarea sa pe data de 25 aprilie și va participa la o discuție de grup după discuțiile ei.

Prezentarea ei se va concentra pe oportunitatea pieței mobile africane, evidențiază tendințele cheie pe care dezvoltatorii ar trebui să le ia în considerare atunci când creează aplicații, discută despre provocarea aplicațiilor de monedă și oferă câteva principii de construire a viitorului aplicațiilor.

Recomandat
Lasă Un Comentariu