Principal » general » BlackBerry și căutarea fericirii

BlackBerry și căutarea fericirii

general : BlackBerry și căutarea fericirii

În septembrie, BlackBerry a anunțat că a fost vândută. Câteva săptămâni mai târziu, știrile au spart faptul că Fairfax, unul dintre acționarii existenți ai BlackBerry, a fost interesat să cumpere producătorul de smartphone-uri cu probleme în valoare de 4, 7 miliarde de dolari, în funcție de mai mulți factori. Potrivit rapoartelor, BlackBerry a abordat de atunci o mână de potențiali cumpărători.

Ieri, cu toate acestea, vestea a fost spartă că BlackBerry nu mai era de vânzare. Aparent, Fairfax nu a reușit să ridice banii. Așadar, ceea ce sa întâmplat este faptul că Fairfax și alți investitori vor injecta 1 miliard de dolari în companie și vor încerca să schițeze un nou curs pentru aceasta. O parte a afacerii este ca CEO-ul, Thorsten Heins, să fie înlocuit. John S. Chen, care are un "record remarcabil" de a trage companii care se împotrivesc din valea umbrei morții, va conduce compania până la o nouă înștiințare. Aparent, Lenovo nu a împins mai departe cu interesul lor față de BlackBerry datorită dezaprobării autorităților canadiene a companiei căzând în mâinile chinezilor.

Noul CEO a declarat deja că BlackBerry va continua să producă dispozitive mobile, așa că ne putem aștepta la noi telefoane. Cross-platform BBM a decolat bine și dacă este susținut și exploatat într-un fel, poate fi o lumină puternică în averea companiei.

Întrebarea pe buzele tuturor este "poate fi salvat BlackBerry?" Răspunsul va varia în funcție de cine vă cereți. Întoarcerile au fost executate cu succes din nou și din nou, astfel încât este posibil. Din nou, putem aștepta doar să vedem cum se dovedește acest lucru.

De asemenea, citiți: aplicațiile și serviciile mobile esențiale ale Mister Mo

Puteți citi mai multe despre această dezvoltare: finanțarea BlackBerry vizează un nou contract de leasing pe viață.

Recomandat
Lasă Un Comentariu