Principal » general » BlackBerry Prepaid de la MTN Nigeria

BlackBerry Prepaid de la MTN Nigeria

general : BlackBerry Prepaid de la MTN Nigeria

Fiecare rețea GSM din Nigeria oferă astăzi un serviciu prepaid BlackBerry. Adevărul este că, deschiderea serviciului BlackBerry către abonații cu plată în avans este cel mai bun lucru care sa întâmplat cu serviciul BlackBerry în arena consumatorilor.

Pentru a obține serviciul BlackBerry în rețeaua MTN fără a trece prin dificultăți de semnare a unui contract, achiziționați dispozitivul dvs. BlackBerry (de la MTN sau orice distribuitor - asigurați-vă că acesta nu este blocat în altă rețea), pop pe SIM MTN și faceți următoarele :

  • încărcați N5, 000 și textul "BIS" la 21600. Aceasta vă va oferi abonamentul la o lună pentru serviciu și configurați automat dispozitivul.
  • încărcați N1, 300 și textul "BBWEEK" la 21600. Acest lucru vă va oferi abonamentul la o lună pentru serviciu și vă configurați automat dispozitivul.

Abonamentul dvs. de o lună vă oferă acces nelimitat (ați citit acest drept, astfel încât ni sa spus de contactul nostru la MTN) către BlackBerry Internet Service. Aveți posibilitatea să accesați până la 10 conturi de lucru și de e-mail personale, plus o adresă de e-mail BlackBerry nouă și opțională care vine cu telefonul dvs. smartphone BlackBerry. Puteți căuta site-uri web și utilizați mesageria instantanee pe telefonul smartphone BlackBerry.

Aici, la MobilityNigeria, membrii echipei noastre au folosit și / sau au revizuit dispozitive pe fiecare platformă smartphone (Symbian, Android, Windowsphone, iPhone), cu excepția BlackBerry. Căutăm să schimbăm acest lucru și sperăm să avem un dispozitiv BlackBerry în mâinile noastre mai târziu în această lună ( Orice distribuitor ne va trimite o unitate de revizuire? Ce zici de MTN? ).

Privim BlackBerry Tour 9630 sau Bold 9700 (Bold2). Ca de obicei, vom împinge dispozitivul pentru a vedea cum se măsoară și vă va oferi o analiză detaliată a performanței acestuia.

De asemenea, citiți: Social Media: noua fiară din Nigeria
Recomandat
Lasă Un Comentariu