Principal » general » Blackberry Porsche Design P'9981: Geniul sau Stupiditatea?

Blackberry Porsche Design P'9981: Geniul sau Stupiditatea?

general : Blackberry Porsche Design P'9981: Geniul sau Stupiditatea?

Telefonul Blackberry P'9981, care a ieșit din parteneriatul dintre designul Porsche și Blackberry, a făcut turneele în săptămânile anterioare cu opiniile variate de la practic toată lumea care aude despre telefon.

CARACTERISTICI
În primul rând, telefonul funcționează pe sistemul de operare Blackberry 7 și are un procesor Qualcomm MSM8655 de 1.2GHz cu 768 MB de memorie RAM. De asemenea, are un touchscreen de 2.8 inch cu o rezoluție a ecranului de 640 x 480, alimentat de o baterie de 1.230 mAh.

Alte caracteristici ale sportului P'9981 sunt GPS, Near Field Communication (NFC) și o cameră de 5MP care are o bliț LED și filmează videoclipuri de 720p.

Chiar dacă acest telefon este fabricat și este comercializat ca un produs premium, chassis-ul și, într-o oarecare măsură, forma se bazează pe Blackberry Bold 9900. Dispune de o interfață personalizată pentru interfața cu utilizatorul care se potrivește stilului și are, de asemenea, un preț de 2.300 $.

PREȚURILE
Acest ultim paragraf trebuie să vă fi atras atenția, deoarece acest telefon costă 2.300 $, care, atunci când a fost convertit în Naira, este o sumă de 365.700 Naira minus taxele de transport maritim și de retailer.

Este atât de scump datorită materialelor premium utilizate în fabricare, ambarcațiunilor implicate și hei are Porsche în numele care printre urii bogății splendor și swag.

Am investigat în continuare accesând site-ul Porsche Nigeria pentru a verifica prețul mașinilor Porsche, iar cea mai ieftină mașină a fost Cayman care costa 11, 5 milioane Naira și cea mai scumpă fiind Panamera Turbo S, care se ridică la 49, 5 milioane Naira.

Prin analiză, Porsche's nu vin pe partea ieftină, așa că nu mă surprinde deloc când cineva mi-a spus că merge în prezent la 400 de mii de Naira în Nigeria. Mai mulți oameni sunt totuși uimiți de prețul pe care cineva chiar mi-a cerut-o într-o zi dacă ar fi avut "pinging" nelimitat.

De asemenea, citiți: Motorola anunță Fire and Fire XT

CONCLUZII
Mulți oameni nu reușesc să apucă conceptul unui astfel de produs, cum ar fi P'9981, și că acesta nu este un produs principal, ci un produs care este realizat exclusiv pentru cei care îl pot permite. Bărbații de afaceri și milioane de milionari bogați se potrivesc profilului oamenilor care achiziționează astfel de dispozitive ca de cele mai multe ori ca un spectacol de bogăție și splendoare.

Ce părere aveți despre Porsche Design P'9981 de Blackberry și dacă aveți capacitatea de a cumpăra acest lucru?

Surse: Website Nigerian Porsche, Porsche Design Page

Recomandat
Lasă Un Comentariu