Principal » recenzii generale » BlackBerry Passport Review: performanță și utilizare a bateriei

BlackBerry Passport Review: performanță și utilizare a bateriei

recenzii generale : BlackBerry Passport Review: performanță și utilizare a bateriei

Cu un procesor quad-core 2.26 GHz Krait 400, Adreno 330 GPU și 3 GB de memorie RAM, BlackBerry Passport efectuează fără probleme toate conturile. Acesta este cel mai puternic și mai rapid BlackBerry vreodată, și care arată în utilizarea de zi cu zi.

Bateria de 3.450 mAh este, de asemenea, una dintre beefiest pe un phablet. Dacă este blocat într-o rețea 2G, pașaportul durează cu ușurință toată ziua într-o zi de utilizare moderată - e-mail, navigare pe Internet, rețele sociale și altele și vă va lăsa suficienți sucuri pentru a trece prin dimineața următoarei zile.

Pe o conexiune activă de rețea 3G și o utilizare destul de intensă de la mine - 2 conturi de e-mail, 5 conturi de rețele sociale, 3 conturi de mesagerie instantanee și navigare pe Internet, primesc între 10 și 13 ore de utilizare dintr-o încărcare completă înainte ca telefonul să se închidă. Iată o captură de ecran a utilizării bateriei într-o astfel de zi:

Durata de viață a bateriei este un punct forte al pașaportului, deși nu corespunde cu legenda Lumia 1520. Passport-ul este unul dintre acele smartphone-uri pe care nu trebuie să vă îngrijorați cu privire la folosirea și când nu sunteți la o sursă de alimentare .

Recomandat
Lasă Un Comentariu