Principal » general » BlackBerry OS 5 se simte atât de veche

BlackBerry OS 5 se simte atât de veche

general : BlackBerry OS 5 se simte atât de veche


Soția mea a luat ieri o fotografie "de-a-ți ochii" și mi-a arătat-o, spunând: "Știu că vă place ceva de genul asta". Nu pot posta imaginea și nu începeți să vă imaginați imaginația. Dacă ai avea până la 100 de presupuneri, probabil că ți-ar lipsi oricum imaginea, deci nu te obosi.

Oricum, mi-a înmânat BlackBerry 9650, care încă rulează OS5, așa că aș putea transfera fotografia la modelul 9810. O sarcină simplă, cum ar fi trimiterea unei fotografii pe Bluetooth, a arătat cât de mult a fost OS5. Este doar vechi frustrant. Simplu.

Iată rezumatul meu de BlackBerry OS5 de unde stau folosind un dispozitiv OS7: Interfața arată și se simte veche; browser-ul este vârsta de piatră; și conectivitatea Bluetooth este o durere.

Dacă cumpărați un BlackBerry, iată sfatul meu pentru dvs.: în afară de constrângerile financiare, vă rugăm să vă îndepărtați de tot ce nu rulează OS6 sau OS7.

Este similar cu sfaturile pe care le dau oamenilor care vânează un smartphone Nokia: minus constrângerile financiare, dacă nu rulează Belle, nu-l atingeți. În ceea ce mă privește, producătorii nu ar trebui să livreze dispozitive cu versiuni mai vechi de OS odată ce o nouă este pe piață. Simplu ca ABC.

Am menționat cum se simte deja vechi și înfiorător BlackBerry OS5? Sheeesh! Acum îmi îmbrățișați 9810 .... OS7 pentru viata! Bine; nu chiar. Doar până ajunge OS10.

Recomandat
Lasă Un Comentariu