Principal » general » BlackBerry FAQ

BlackBerry FAQ

general : BlackBerry FAQ

Am avut turneul 9630 de aproximativ o săptămână acum. Că o săptămână a fost timpul școlar pentru mine, deoarece aceasta este prima dată când folosesc de fapt un dispozitiv BlackBerry (și un abonament BlackBerry prea).

În acest articol, voi prezenta informații utile și sfaturi despre utilizarea BlackBerry. Unele dintre informațiile de mai jos pot fi specifice Turului, dar lucrul majoritar pentru toate dispozitivele BlackBerry moderne.

 1. Transfer de fișiere Bluetooth
  Trimiterea fișierelor către N900 funcționează bine. Primirea prin Bluetooth este o durere de cap mai mare. Trebuie să selectați "Primire utilizând Bluetooth" din meniu. Chiar și în această legătură nu a reușit
 2. Editare documente
  Fișierul built-in Documents to Go oferă capabilități de editare (inclusiv .docx) în afara casetei pentru dispozitive care rulează OS 4.5 și mai mult
 3. Este posibil să utilizați pachetul de date pe un BlackBerry?
  Da; poti. Compromisul este că nu veți putea utiliza acest plan cu niciuna dintre aplicațiile încorporate care necesită un serviciu BB, de exemplu, e-mail (cu excepția serviciului Gmail), browser, chat. Aplicațiile terță parte vor putea să utilizeze această conexiune.
 4. Puteți utiliza un dispozitiv BlackBerry ca modem cu PC?
  Da; poti. Trebuie să descărcați BlackBerry Desktop Manager pe PC pentru a putea face acest lucru.
 5. Serviciul BIS include și navigarea pe Internet sau trebuie să plătiți suplimentar pentru navigarea pe Web pe BlackBerry?
  Aceasta include navigarea pe Internet dacă selectați "browserul de Internet" în setările browserului și utilizați APN-ul corect. Dacă aceste setări nu sunt corecte, vi se facturează din soldul timpului de antenă de pe cartela SIM.
 6. Probleme USSD
  Nu am reușit să-mi verific echilibrul sau să măcar timp de antenă până când am subscris pentru serviciul BIS. Pur și simplu am păstrat o eroare. După ce sa abonat la BIS, codurile USSD au funcționat foarte bine.
 7. Cum se obține codurile USSD, adică codurile în formatul * ... # working
  Mergeți la "Opțiuni" - "Rețea mobilă" - puneți "Servicii de date" în poziția off - "Modul de selectare a rețelei" ar trebui să fie "Automat" - "Tehnologia rețelei" ar trebui să fie "Global". După finalizarea acestor pași, opriți telefonul, apoi scoateți și înlocuiți bateria - Toate ar trebui să fie bine. După procesarea codurilor USSD pentru serviciile BB, va trebui să reactivați Serviciile de date din meniul Opțiuni de rețea mobilă pentru a obține servicii de date
 8. Manager de fișiere
  Nu există manager de fișiere încorporat Managerul de fișiere este ascuns în meniul "Media". Pentru ao accesa, accesați butonul Media> BB> explorare.
 9. Navigare pe internet
  Browserul încorporat nu funcționează (chiar ascunde) dacă nu există abonament BIS. Browserul acceptă javascript, dar nu flash. Unele funcționalități avansate nu funcționează și nu există nicio opțiune pentru a deschide mai multe pagini sau file
 10. Durata de viata a bateriei
  Durata de viață a bateriei este bună. Cu o conexiune constantă la o rețea de 3.5G pentru e-mail PUSH, pentru chat-ul BB și pentru o anumită navigare pe Internet, turul a avut loc pentru aproximativ 48 de ore. În comparație, N900 ar fi fost mort în maxim 10 ore în aceste condiții.
 11. BlackBerry Chat
  Foarte misto, deși limitată doar la utilizatorii BB. Include abilitatea de a înregistra și trimite fișiere audio, printre altele.
 12. Performanţă
  Există foarte puține decalaje în interfața cu utilizatorul, cu excepția cazului în care boot-ul este ocupat de vârste. Interfața este simplă (fără bomboane de ochi), dar funcționează cu puțin sau fără deranjuri enervante
 13. Navigare
  Navigarea pe tur este realizată de trackball-ul popular BlackBerry (folosit cu butonul de meniu BB), în loc de placa optică pe dispozitivele Blackberry noi. Trackball-ul nu a dat probleme, dar rețineți că deplasarea pe o pagină lungă poate fi o durere.
 14. Rețele sociale
  Turul are aplicații pentru Flickr, Facebook și MySpace încorporate. Aplicația Facebook este cea mai bună pe care am văzut-o pe orice dispozitiv mobil.
 15. Cum îmi schimb numărul
  Formați ## 000000 trimiteți și modificați numărul de telefon mobil la număr, apoi apăsați pe meniul BlackBerry apoi salvați.
De asemenea, citiți: King King: Xiaomi Redmi 4 Specificații & Prețuri

Această pagină va continua să fie actualizată cu mai multe informații pe măsură ce le descopăr, sau când puneți întrebări.

Recomandat
Lasă Un Comentariu