Principal » general » BlackBerry Curve 9320 Primele impresii

BlackBerry Curve 9320 Primele impresii

general : BlackBerry Curve 9320 Primele impresii

Aseară am trecut de la BlackBerry Torch 9810 la Curve 9320 după ce am încărcat ultima oară. Am folosit-o astăzi și am vrut să împărtășesc câteva primele impresii.

Ridicând modelul 9320, primul lucru care vă lovește este cât de ușor este telefonul. Foarte usor. Aproape prea ușoară pentru confort.

Dar, în ciuda greutății sale ușoare, este un dispozitiv bine făcut. Totul se potrivește bine și se simte robust.

Afişa
Următorul este afișajul. La intervale diferite, îmi spun mereu: "Acest ecran este mic!" Desigur. Are doar 2.44 inci peste și am scăpat doar un 3.2-inch 9810 pentru asta. În plus, am un HTC One X de 4, 7 inchi de lângă el. Duh.

Mic, da. Și rezoluție redusă la 320 × 240 pixeli. Este totuși foarte util, deoarece tot ceea ce pot face cu ea este vederea. Nu este touchscreen, așa că nu trebuie să-mi fac griji pentru introducerea textului pe el (deși m-am prins înjunghiat de pe ecran, din când în când). Este luminos și destul de lizibil în lumina directă a soarelui. La acest punct de preț, afișajul este mai mult decât adecvat.

Introducerea textului

Tastatura QWERTY este standard de tarif BlackBerry Curve - chei ridicate și separate unul de celălalt. Foarte clicabil. Este diferit de ceea ce veți găsi pe Torches and Bolds, dar este BlackBerry și foarte bun. M-am simțit acasă, imediat tastând pe ea.

BBM Cheie

O nouă adăugare este cheia dedicată BBM (BlackBerry Messenger) din partea stângă. Ea a imprimat "BBM" lângă ea. Împingerea vă duce imediat la aplicația BBM.

De asemenea, citiți: Trafic Beat Lagos cu aplicația Tsaboin TrafficTalk

Performanţă
Am avut o oarecare îndoială cu privire la performanță, văzând că rulează pe un procesor de 806 MHz. Cu toate acestea, sa dovedit că nu era nimic de îngrijorat. Curba 9320 rulează frumos.

Apoi am decis să văd cum s-ar comporta dacă s-ar alătura unui grup BBM. Imediat după ce m-am alăturat grupului de mobilitate, decât 9320 a început să stea, să rămână și să înghețe - la fel ca orice alt smartphone BlackBerry pe care l-am folosit.

Nicole și cu mine am discutat astăzi despre asta. Ea este de părere că, deoarece există alți utilizatori BlackBerry ale căror dispozitive nu se blochează atunci când utilizează grupuri BBM, poate că este vorba de o compatibilitate a aplicațiilor. Poate că grupul BBM și una dintre aplicațiile mele nu văd cu ochii-în-ochi.

Aceasta este o posibilitate. Dar toate aplicațiile care rulează pe dispozitivul meu sunt esențiale pentru munca mea, așa că BBM Group este în cădere.

Am renunțat la grupul BBM și acest 9320 zboară din nou. Am tastat și schimb între aplicații atât de repede, este aproape de necrezut că acest copil funcționează doar pe un procesor 806Mhz și pe o memorie RAM de 512 MB.

Voi raporta viata bateriei, radio FM si alte caracteristici specifice dispozitivului. Până acum, bine. Încă nu mi-e dor de Curve Torch 9810.

Recomandat
Lasă Un Comentariu